Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 4οι Λαϊκοί Αγώνες Δρόμου σε Δημόσια Οδό "ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΣ 2018"

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το LesvosPost.com


Το Δ.Σ. του ΑΛΚΑΙΟΥ ΓΣ μετά την ολοκλήρωση των 4ων Λαϊκών Αγώνων Δρόμου σε Δημόσια Οδό που διεξήχθησαν στον Πολιχνίτο το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουλίου 2018, αισθάνεται την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ δημοσίως όλους όσους συνέβαλλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση των αγώνων.

Αρχικά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές-τριες . τους πρωταγωνιστές των αγώνων αλλά και τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν παρακολουθώντας και χειροκροτώντας τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Ν.Π. Αθλητισμού Δήμου Λέσβου, την Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου που στήριξαν για άλλη μια φορά με την συνεργασία τους την διοργάνωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.
΄Ολους τους χορηγούς των αγώνων που χωρίς την δική τους υποστήριξη - συμβολή η διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αλλά και τις ομάδες: 

Των Γιατρών του Κόσμου για την εθελοντική Ιατρική Κάλυψη που παρείχαν όπως και το Κέντρο υγείας Πολιχνίτου, την Αστυνομία -Τροχαία Πολιχνίτου για τα απαραίτητα μέτρα τάξης και ασφάλειας που έλαβαν καθ΄όλη την διάρκεια του αγωνιστικού προγράμματος, την κ. Ζωή Λειβαδίτου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την εθελοντική τους παρουσία-προσφορά, τα μέλη του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου, την κ. Ελένη Κατέχου αλλά και τους κατοίκους του χωριού Πολιχνίτου, μικρούς και μεγάλους που βοήθησαν στην όλη προετοιμασία - διαδικασία της διοργάνωσης ο καθένας με τον τρόπο του. 


Σας Ευχαριστούμε πολύ για όλα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.