Τα έσοδα από την 14η γιορτή εθελοντισμού σε οικογένειες στο Μάτι Αττικής- Πλήθος κόσμου στο Αμπελικο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 14η γιορτή εθελοντισμού.


Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα αποσταλούν σε οικογένειες στο Μάτι Αττικής.

Το Σαββάτο 28 Ιουλίου, στο Αθλητικό κέντρο Αμπελικού, πραγματοποιήθηκε η 14η Γιορτή Εθελοντισμού και πολιτικής προστασίας από την Άμπελο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν το Σωματείο εθελοντών πυροσβεστών Νομού Λέσβου, η Ελληνική ομάδα διάσωσης, η αερολέσχη Μυτιλήνης, η εθελοντική ομάδα Αγίας Μαρίνας, το εθελοντικό κλιμάκιο Γέρας, το εθελοντικό κλιμάκιο Μυτιλήνης και το εθελοντικό κλιμάκιο Πλωμαρίου.

Η "Αμπελος" ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στην εκδήλωση με αποτέλεσμα να γεμίσει και φέτος το αθλητικό κέντρο.

Επίσης παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας κ.Νικόλαος Μπαμπάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μυτιλήνης κ. Κων/νος Παπάζογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης πολιτικής προστασίας κ.Στρατής Κύτελης, ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας του Δήμου Λέσβου κ. Νικόλαος Καρασάββας, η Αντιδήμαρχος εθελοντισμού κ.Αθηνά Ιωσηφέλλη, ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Λέσβου, ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κυριάκος Πετρέλλης και από την Δασική υπηρεσία Λέσβου οι κ.Φραντζέσκος Μιχαήλ και ο κ. Ευαγγελινέλλης Παν.


Και του χρόνου, σας ευχαριστούμε όλους!