Εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες ο γνωστός πολιτικός Π. Ψωμιαδης στα «ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2018» στην Πελόπη Λέσβου (pics, vid)

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο τέως περιφερειάρχης πριν ασχοληθεί με τα κοινά,  είχε καταπιαστεί και με τραγούδι

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο», λέει ο θυμόσοφος λαός και ο τέως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης φαίνεται πως την… ακολουθεί κατά γράμμα.

Την Τρίτη 12/06/18 στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2018 στην Πελοπη Λέσβου ο γνωστός πολιτικός, και πρώην βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρωην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε guest εμφάνιση και εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες…. ενώ ο κόσμος χόρευε κάτω από την σκηνή…



Πριν το τραγούδι το έριξε στην πολιτική, και από το μικρόφωνο «πυροβόλησε» την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Α. Τσιπρα για το μεταναστευτικό και το Μακεδονικό…

Σε δήλωση του μάλιστα έκανε και την έκπληξη καθώς αποκάλυψε πως έχει σκεφτεί να κατέβει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου αν και έχει προτάσεις και από την Κρήτη. Μάλιστα για το λόγο αυτό ο Παναγιώτης Ψωμιαδης έκανε επαφές με φορείς και αυτοδιοικητικους στην Λέσβο για να δει τις προθέσεις τους, ώστε να τον στηρίξουν στην περίπτωση που αποφασίσει να κατέβει υποψήφιος..

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο τέως περιφερειάρχης πριν ασχοληθεί με τα κοινά,  είχε καταπιαστεί και με τραγούδι. Επί χρόνια μάλιστα, ενώ ήταν μέλος της Βουλής, αρκετοί τον αποκαλούσαν «βουλευτή-τραγουδιστή».

Η LesvosPost WEB TV βρέθηκε στα ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2018 και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα και φωτογραφίες..