«Λαοθάλασσα» στα ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2018 - Μουσική και χορός μέχρι το πρωί στην Πελοπη Λέσβου! | Αποκλειστικά ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Το αδιαχώρητο επικράτησε και φέτος στην Πελοπη, την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018.


Πάνω από 1000 άνθρωποι έδωσαν το παρών την Τρίτη το βράδυ στην Πελοπη για τα ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2018 που οργάνωσε η Νεανική Εστία Πελοπης και η Κιβωτός του Γένους.

Ο κόσμος «πλημμύρισε» την κεντρική πλατεία του χωριού και το κέφι «χτύπησε κόκκινο».

Οι διοργανωτές καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και αμέσως μετά, χορευτικά τμήματα από την Χίο και την Λέσβο, άνοιξαν την εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς.



Στη συνέχεια, η ορχήστρα με τους Δημήτρη Γιώτη, Γωγώ Τσάμπα, Γιάννη Παπαδημητρίου, Πάνο Καραγιωργη, Πέτρο Χατζελη, Παναγιώτη Χατζηγεωργίου, Παναγιώτη Τολια, Βασίλη Πριτση, Γιάννη Αναπα, Γιώργο Κυριαζο και φυσικά τον Παναγιώτης Ψωμιαδης, έδωσε το έναυσμα για αστείρευτο κέφι και χορό μέχρι το πρωί.

Ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες που παραβρέθηκαν διασκέδασαν από τη ζωντανή μουσική και το πλούσιο μουσικοχορευτικό θέαμα 

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πάνω από 1000 άτομα, διασκέδασαν στο πανηγύρι, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Το πανηγύρι που είναι ο καλοκαιρινός θεσμός για το χωριό, γνώρισε μεγάλη επιτυχία καθώς ο τεράστιος χώρος της πλατείας γέμισε ασφυκτικά απ' άκρη σ' άκρη ενώ η "πίστα" δεν έμεινε  άδεια, από τον κόσμο που χόρευε έως τα ξημερώματα Τετάρτης….

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο μεγάλος χορηγός στα ΠΕΛΟΠΕΙΑ επιχειρηματίας Γιώργος Καραβατακης, πλήθος επωνύμων αλλά και ο Δ/ντης του LesvosPost Στεφάνου Γεώργιος.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το LesvosPost.

Κατά την διάρκεια των μουσικών εκδηλώσεων απονεμήθηκαν έπαθλα, μετάλλια και έπαινοι σε παιδιά του χωριού.

Τα ΠΕΛΟΠΕΙΑ αποτελούν θεσμό για την Πελοπη και μετά από την συνολική προσπάθεια και τον εθελοντισμό των κατοίκων του χωριού έχει καταξιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια του νησιού!

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την  Νεανική Εστία Πελοπης και την Κιβωτό του Γένους , τα μέλη του οποίου δούλεψαν πυρετωδώς για πολλές μέρες προκειμένου να παρουσιαστεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Τα λόγια είναι περιττά…

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η LesvosPost WEB TV η όποια ήταν και χορηγός επικοινωνίας στα ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2018.


Δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό φωτογραφικό άλμπουμ από το διήμερο των εκδηλώσεων



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: