Γιορτάζει το καλύτερο μπουζούκι της Λέσβου

Γιορτάζει σήμερα ο Ε. Κοντάρας 


Το LesvosPost.com εύχεται χρόνια πολλά στον Ελισαίο Κονταρα. Ευχόμαστε η κάθε σου γιορτή να είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη. ...!

Ποιος είναι ο Ελισαίος Κονταρας

Εντυπωσιακή εξέλιξη έχει η καλλιτεχνική πορεία ενός νεαρού Μυτιληνιού, του Ελισαίου Κοντάρα, ο οποίος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει παίξει δίπλα σε  μεγάλους μουσικούς της Λέσβου.

Ο Ελισαίος μεγάλωσε και έμαθε μπουζούκι στην Μυτιλήνη, ενώ έχει παίξει σε διάφορα στέκια της Μυτιλήνης  άλλα και σε αμέτρητες συναυλίες.

Από τον Αύγουστο του 2016 πλαισιώνει με το μπουζούκι του την ορχήστρα του εστιατορίου «Καλαμιές» στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης κάθε Σάββατο και αργίες.

Η δεξιοτεχνία και το ταλέντο του στο μπουζούκι, εντυπωσίασαν όσους τον άκουσαν και σίγουρα τον περιμένει μια σημαντική καλλιτεχνική σταδιοδρομία.

Ο ανερχόμενος στο καλλιτεχνικό στερέωμα Ελισαίος Κοντάρας έχοντας το χάρισμα και συνάμα μεγάλη αγάπη για την μουσική, πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια μια δημιουργική και ανοδική πορεία στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού!

Η κάμερα του LesvosPost WEBTV με τον Δ/ντη- αρχισυντάκτη του LesvosPost Γεώργιο Στεφάνου συνάντησε τον Ελισαίο Κοντάρα πέρυσι στις πρόβες του νέου προγράμματος στο εστιατόριο «Καλαμιές».

Δείτε την συνέντευξη του Ελισαίου Κοντάρα… Άλλα και του καλεσμένου έκπληξη στην κάμερα της LesvosPost Web TV. (Και σε ποιότητα 1080p HD: