Ποιοι πολεμάνε την δημοτική αρχή Λέσβου… και το «έργο» της;- Αινιγματική ανακοίνωση του Δήμου Λέσβου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Λέσβου όπου μιλάει αόριστα για ακόμα μια φορά……

Όπως αναφέρουν από τον Δήμο Λέσβου το τελευταίο διάστημα μεγαλώνει εντείνεται ο πόλεμος κατά του έργου, που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή.. Από ποιους; Παρακάτω αναφέρει «Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που αγωνίζονται με κάθε τρόπο να προκαλέσουν προβλήματα στη Δημοτική Αρχή» Ποιοι είναι αυτοί;  Δεν θα μάθουμε μάλλον ποτέ…..

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα να μεγαλώνει και να εντείνεται ο πόλεμος κατά του έργου, που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή.



Ένας αγώνας με αθέμιτα μέσα και μοναδικό στόχο να πληγεί η ενότητά μας,  και με την κρυφή ελπίδα να αποτύχει το προγραμματισμένο έργο για τον τόπο μας.  Άνθρωποι που έχουν περισσότερες παρουσίες σε πολιτικά γραφεία παρά στο Δημοτικό Συμβούλιο φόρεσαν όψιμα το μανδύα του κριτή των πάντων μόνο και μόνο γιατί στο μυαλό τους έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που αγωνίζονται με κάθε τρόπο να προκαλέσουν προβλήματα στη Δημοτική Αρχή και τρίβουν τα χέρια τους όταν καταφέρουν να πλήξουν, την εικόνα του Δήμου, την εικόνα του νησιού ή να καθυστερήσουν με κάθε τρόπο το έργο που έχουμε προγραμματίσει.  Όλα αυτά, δήθεν, στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος και του κοινού καλού.

Η επιτυχία της κάθε Δημοτικής Αρχής είναι επιτυχία για τον τόπο και τους κατοίκους. Συνεπώς, αυτοί που εργάζονται με μανία για την αποτυχία της Δημοτικής Αρχής ουσιαστικά εργάζονται για να καταδικάσουν το νησί σε στασιμότητα και μιζέρια. Αυτοί είναι, που χωρίς ίχνος ντροπής δεν διστάζουν να θυσιάσουν την πρόοδο του τόπου για να έρθουν πιο κοντά στις καρέκλες που ονειρεύονται. Πρέπει να ξέρουν λοιπόν όλοι αυτοί που εργάζονται μεθοδικά με αυτό τον σκοπό από την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα αυτή η Δημοτική Αρχή, ότι σε πείσμα τους το όραμά μας έχει ξεκινήσει να γίνεται πράξη και θα συνεχίσει να πραγματώνεται μέχρι την τελευταία ημέρα. Ένα έργο παρακαταθήκη με μοναδικό κριτήριο την ευημερία των συμπολιτών μας και την πρόοδο του τόπου. Έργο το οποίο θα κριθεί από τον κόσμο της Λέσβου όπως θα κριθεί και η στάση όλων αυτών, που έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους να υπηρετούν το κακώς νοούμενο κομματικό συμφέρον, πίσω από το οποίο κρύβονται  οι ιδιοτελείς σκοποί τους.