ΣΕΓΑΣ Λέσβου «Δεν έχουμε καμιά σχέση με αγώνες που διοργανώνουν διάφοροι αθλητικοί -εκπολιτιστικοί σύλλογοι»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Επειδή το τελευταίο διάστημα ανακοινώνονται δημοσιεύσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και σχετικά δελτία τύπου, για διοργανώσεις αγώνων δρόμων και βάδην σε δημόσια οδό, ημιμαραθωνίων και μαραθωνίωνκ.λ.π,από διαφόρους αθλητικούς -εκπολιτιστικούς και λοιπούς συλλόγους,οι οποίοι δεν ανήκουν στην δύναμη των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου,αναφέροντας ότι οι αγώνες είναι με την υποστήριξη, ή αιγίδα, ή συνεργασία της ΄Ενωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου, σας γνωστοποιούμε  ότι ουδεμία σχέσηυπάρχει μεταξύ μας.

Δελτίο Τύπου  για οποιαδήποτεέγκυρη πληροφορία όσον αφορά τις διοργανώσεις αγώνων ΕΚΤΟΣ και ΕΝΤΟΣ Σταδίων, εκδίδει και σας αποστέλλει μόνο η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου η οποία είναι και η υπεύθυνη διοργανώτρια αρχή ( προκήρυξη, εγκυρότητα αγώνων, αποτελεσμάτων, ασφάλεια συμμετεχόντων κ.λ.π.)στις περιοχές ευθύνης της.

Ενημερώσεις  και Δελτία τύπου που αποστέλλονται στα Μ.Μ.Ε.  από  σωματεία και  συλλόγους και αναφέρουν ότι πραγματοποιούν διοργανώσειςμε την επωνυμία μας, υποστήριξή μας, συνεργασία μας,  αιγίδα μας κ.λ.π., σας γνωρίζουμε ότι  ουδεμία σχέση έχουν μαζί μας και η εγκυρότητα στα αναγραφόμενά τους χρησιμοποιώντας την επωνυμία μας  δεν είναι αληθής.

Η ΄Ενωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου  σε περίπτωση ατυχήματος σε συμμετέχοντα σε διοργανώσεις που δεν είναι σύμφωνα με αποφάσεις της ουδεμία ευθύνη φέρει.


Για το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου