ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λέσβο, το Σάββατο και την Κυριακή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λέσβο, στο πλαίσιο της 2ης και 3ης ημέρας διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου

Ανακοινώνεται ότι,  στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου, που διεξάγεται στο νησί της Λέσβου, πρόκειται να ισχύσουν, κατά το διήμερο από 23 έως και 24-06-2018, οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με στόχο την απρόσκοπτη πραγματοποίηση της διοργάνωσης.



Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με τμηματική, κατά περίπτωση, δέσμευση του οδικού δικτύου, από τα σημεία αφετηρίας των αγώνων, μέχρι και τα σημεία τερματισμού αυτών, ως εξής:

Την 23-06-2018 ημέρα Σάββατο και κατά τις ώρες από 14.30 έως και 19.30, από την οδό Κουντουριώτου στη Μυτιλήνη- στο ύψος της πλατείας Σαπφούς  (σημείο εκκίνησης) και ακολούθως, κατά μήκος των οδών Τζέιμς Αριστάρχου, 8ης Νοεμβρίου, Μικράς Ασίας, Ν. Έλλης, Επ. Οδού Μυτιλήνης–Θερμής, Επ. Οδού Θερμής–Λ. Μύλων, Εθνικής Οδού Μυτιλήνης-Καλλονής (από τον κόμβο Αγιάσου έως και τον κόμβο Αχλαδερής, διαμέσου Αγ. Δημητρίου - Μεγάλης Λίμνης), Εθνικής Οδού Μυτιλήνης-Καλλονής (από τον κόμβο Αχλαδερής έως και τον κόμβο Λ. Μύλων),  Επ. Οδού Λ. Μύλων-Θερμής, Επ. Οδού Θερμής-Μυτιλήνης έως και το λιμάνι της Παναγιούδας (σημείο τερματισμού). 

Την 24-06-2018 ημέρα Κυριακή και κατά τις ώρες από 07.30 έως και 14.00, από την οδό Κουντουριώτου στη Μυτιλήνη- στο ύψος της πλατείας Σαπφούς (σημείο εκκίνησης) και ακολούθως, κατά μήκος των οδών Τζέιμς Αριστάρχου, 8ης Νοεμβρίου, Μικράς Ασίας, Ν. Έλλης, Επ. Οδού Μυτιλήνης–Θερμής, Επ. Οδού Θερμής–Λ. Μύλων, Εθνικής Οδού Μυτιλήνης-Καλλονής (από τον κόμβο Αγιάσου έως και τον κόμβο  Αχλαδερής, διαμέσου Αγ. Δημητρίου - Μεγάλης Λίμνης), Εθνικής Οδού Μυτιλήνης-Καλλονής (από τον κόμβο Αχλαδερής έως και τον κόμβο Λ. Μύλων), Επ. Οδού Λ. Μύλων-Θερμής, Επ. Οδού Θερμής-Μυτιλήνης, Ν. Έλλης, Μικράς Ασίας, 8ης Νοεμβρίου, Τζέιμς Αριστάρχου, Κουντουριώτου έως και το ύψος του τελωνείου Μυτιλήνης (σημείο τερματισμού).

Οι αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παραπάνω περιοχές καθώς και για την ασφαλή κίνηση των αθλητών.