Η επιστροφή του Ντίνου Αλεξανδρή με νέα 10 τραγούδια.. και ένα ολοκαίνουριο CD- Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost (VID)

Ο Ντίνος Αλεξανδρής μετά από 2 χρόνια έρχεται πιο έτοιμος και δυναμικός από ποτέ με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ και CD «Όταν είσαι μόνος….» .

Αρχές Ιουλίου αναμένεται να βγει στην κυκλοφορία  το νέο CD του Ντίνου Αλεξανδρή με 10 κομμάτια τα οποία θα συμπεριληφθούν στο CD με τίτλο «Όταν είσαι μόνος…», ερμηνευμένα από τη γνήσια λαϊκή φωνή του.

Το νέο cd Συνυπογράφουν διάφοροι Συνθέτες, μουσικοί και στιχουργοί....

Όπως οι Ε. Κονταρας, Γ. Αλεξανδρής, Χ. Ματζουρανη, Κ. Τσιντρης, Γ. Μελιδης

Συμμετέχει με 2 τραγούδια και ο Πανος Γαληνος… το ένα από τα δυο είναι μεγάλη έκπληξη 


Την ενορχήστρωση των τραγουδιών την έκανε ο νεαρός ταλαντούχος Ελισαίος Κονταρας Δείτε το promo Βίντεο…


Ντίνος Αλεξανδρής

Ο Ντίνος Αλεξανδρής γεννήθηκε στο Σκουτάρο της Μυτιλήνης το 1958.

Σε ηλικία 2 ετών μετακομίζουν στο κέντρο της πόλης με την οικογένειά του, στην Επάνω Σκάλα. Τελειώνοντας το σχολείο μπήκε στη σχολή τουριστικών σπουδών κι από κει λίγα χρόνια αργότερα έκανε τα πρώτα του ταξίδια ως βοηθός μάγειρα σε πλοία και επιστρέφει στο νησί το 1975. 


Τα πρώτα του μουσικά ερεθίσματα τα δέχτηκε από τη μητέρα του, η οποία έπαιζε εκκλησιαστικό όργανο και απο τον παππού του που έπαιζε αρμόνικα και καταγόταν από οικογένεια μουσικών, από τη Μάνη. Το πιο σημαντικό όμως ρόλο στην καλλιτεχνική του πορεία είχε ο αδερφός, ο οποίος ήταν κι αυτός του καλλιτεχνικού χώρου, κι έπαιζε μπουζούκι. Τον βοήθησε να αποκτήσει το δικό του στυλ και ρεπερτόριο και σιγά σιγά άρχισε να κάνει εμφανίσεις σε γνωστό κέντρο της Αθήνας στην Πέτρου Ράλλη και αργότερα και στην Κόρινθο. Το 1977 εμφανίζεται στην «Γιαννιώτικη Καλύβα» και στα «Καλαμάκια» στα Γιάννενα. Ένα χρόνο μετά, ξεκινάει τη στρατιωτική του θητεία στην Καβάλα και εισάγεται στην στρατιωτική μπάντα, μαθαίνοντας να παίζει κρουστά, ενώ παράλληλα δουλεύει και σε κέντρα της πόλης. Απολύεται το 1980 και ξεκινάει τη συνεργασία με τον αδερφό του σε μαγαζί που είχε στην Πάτρα και δυο χρόνια αργότερα επιστρέφει στη Μυτιλήνη.