Αινιγματική και περίεργη ανάρτηση Βερρου για προσφυγικό και Γιώργο Κατζανο.. με φόντο την Βόρεια Λέσβο


Και τα επεισόδια συνεχίζονται στην πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Λέσβου


Πριν από λίγο ο αντιδήμαρχος Καλλονής Τ. Βερρος ανάρτησε ένα σχόλιο συγχαρητήριων προς τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κατζανο για την ανάληψη καθηκόντων ως υπεύθυνου αυτεπιστασίας Β. Δ Λέσβου.

Ο κος Βερρος μετά τα συγχαρητήρια στο τέλος κάνει ένα περίεργο και ανησυχητικό σχολιασμό αναφέροντας την μεγάλη συμβολή του Γιώργου Κατζανου για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών σχετικά με το προσφυγικό πρόβλημα στην Μυτιλήνη, στην ουσία την συγκρίνει με την ανάληψη καθηκόντων ως υπεύθυνου αυτεπιστασίας Β. Δ Λέσβου ..

Τι θέλει να πει ο ποιητής;; Ξέρει κάτι που δεν γνωρίζει ο λαός της Λέσβου;

Αναλυτικά το σχόλιο του κου Βερρου:

«Ανέλαβε καθήκοντα υπεύθυνου αυτεπιστασιας Β. Δ Λέσβου ο συνάδελφος Γιώργος Κατζανος. Να ευχηθώ στον φίλο Γιώργο κάθε επιτυχία στην χρονιά που απομένει. Βέβαια με ανησυχεί κάπως το γεγονός ότι ο Γιώργος έχει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και αντιμετώπισε με επιτυχία τα προβλήματα που είχε η πόλη της Μυτιλήνης με το προσφυγικο , αλλά εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε τα γεγονότα.Γιατί όσον αφορά το καθαρό κομμάτι των μικρών έργων μια που είμαι 32 χρόνια μηχανικός φαντάζομαι ότι όλο και κάτι θα έμαθα όλα αυτά τα χρόνια για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις.»