Συγχαρητήρια Αθανασίου στην νέα διοίκηση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε


Δελτίο Τύπου


Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της νέας Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Αιγαίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε), ο βουλευτής Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου συγχαίρει τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Κατσαβέλλη και όλα τα μέλη της ξεχωριστά και εύχεται μια καρποφόρα και δημιουργική θητεία.
           
«Σας εύχομαι καλή δύναμη και πολύ όρεξη για δουλειά, ώστε να διαχειριστείτε και να κατευθύνετε με ορθολογικό τρόπο ανά τομέα ευθύνης σας και να επιτύχετε τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα μέσα από την επιστημονική σας γνώση και την αγάπη σας για το Αρχιπέλαγος.

Μέλημά σας να είναι η ανάδειξη του Αιγαίου μας, με το πλούσιο και ξεχωριστό για κάθε νησί φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον, συμπαραστεκόμενοι στο πλευρό των συμπολιτών μας και κυρίως του αγροτικού κόσμου, δίνοντας τις ευκαιρίες που θα βοηθήσουν ώστε τα τοπικά προϊόντα που παράγονται να τύχουν της θέσης που τους αξίζουν.

Σε κάθε σας προσπάθεια θα είμαι συμπαραστάτης και πρόθυμος να συνδράμω το έργο σας στο μέτρο των δυνατοτήτων μου», αναφέρει στην επιστολή του ο βουλευτής.