Έξαλλος ο Π. Πιτσιος με τα εμπρηστικά σχόλια εναντίον του για την πεζοδρόμηση του Ιστορικού Κέντρου Μυτιλήνης

ΘΕΜΑ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ 40.000 ΔΗΜΟΤΕΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.    


Οι γνωστοί κύκλοι της παραπληροφόρησης, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, ξαναχτύπησαν με εμπρηστικά σχόλια και με αποκλειστικό στόχο να θιγώ  προσωπικά.

Δεν μπόρεσαν να αντέξουν την ανοιχτή επιστολή μου προς τους 40.000 δημότες της Μυτιλήνης, που ήταν μία απάντηση – κόλαφος στα παραληρηματικού τύπου υβριστικά δημοσιεύματα προς το πρόσωπό μου που προηγήθηκαν. Και φυσικά δεν μπόρεσαν να αντέξουν το γεγονός ότι οι απόψεις τους για το θέμα της πεζοδρόμησης των Λαδάδικων ουσιαστικά απορρίφθηκαν από το Συμβούλιο της Δ/Κ Μυτιλήνης, με τη νέα καινοτόμο εισηγητική του απόφαση για επαναφορά της απόλυτα επιτυχημένης περσινής εφαρμογής του μέτρου.  

Μη διαθέτοντας άλλα όπλα για να πολεμήσουν το πάνδημης αποδοχής περσινό μέτρο και να αποτρέψουν την εκ νέου εφαρμογή του και φέτος, επιστράτευσαν την γκεμπελική τακτική της λασπολογίας και της παραπληροφόρησης, πετώντας “τη μπάλα στην κερκίδα”.

Σε μία ανάρτησή μου στο διαδίκτυο για το θέμα των πεζοδρόμων σε όλη την Ελλάδα, η οποία αποδεικνύει περίτρανα το παντελώς αβάσιμο των ισχυρισμών τους, υπήρξε ένας ανοιχτός δημοκρατικός διάλογος με δεκάδες συνδημότες μας. Μη έχοντας κάποια σοβαρά επιχειρήματα να αντιτάξουν στις τοποθετήσεις τόσο τις δικές μου όσο και των άλλων υποστηρικτών του μέτρου, απομόνωσαν μία φράση της σειράς και την ανέδειξαν ως μείζον θέμα, αλλοιώνοντας πλήρως το όλο νόημα του ανοιχτού διαλόγου.

Το ποιοι είναι οι πραγματικοί υβριστές, το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν διαβάσει προσεκτικά τις διάφορες επιστολές των γνωστών ολιγομελών κύκλων, με τους διάφορους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και τα κοσμητικά επίθετα προς το πρόσωπό μου, μέσω των οποίων προσπαθούν να αποκομίσουν κάποια δήθεν οφέλη σε βάρος όλων των κατοίκων της πόλης.

Όλοι ανεξαιρέτως όμως οι δημότες της Μυτιλήνης και επειδή είμαστε μια μικρή κοινωνία, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ποιοι ακριβώς διαθέτουν ήθος και ποιοι όχι, ποιοι είναι οι κοινοί συκοφάντες, οι λασπολόγοι και οι “εμπρηστές” του λόγου.  

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

ΠΑΝΟΣ ΜΙΧ. ΠΙΤΣΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ/Κ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ