5 φοιτητικοί σύλλογοι καταγγέλλουν την ΠΑΣΠ Γεωγραφίας για τραμπουκισμούς, απειλές και κλοπές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Καταγγελία προς την ΠΑΣΠ Γεωγραφίας.


Εδώ και τρία χρόνια παρατηρούμε μία τάση χουλιγκανισμού και ψεύτο-τραμπουκισμού από τα μέλη της ΠΑΣΠ Γεωγραφίας. Σε καθημερινό επίπεδο, σε όλο το φοιτητικό φάσμα, συγκεκριμένα άτομα θεωρούν ότι βρίσκονται σε ομάδα πολεμικών τεχνών και αντιμάχονται τους υπόλοιπους φοιτητές.

Πιο συγκεκριμένα ένα από τα βασικά στελέχη αυτής της ομάδας τρία χρόνια τώρα απειλεί διαρκώς με μηνύματα σε προσωπικό επίπεδο μέλη της παράταξής μας, αφήνοντας υπόνοιες για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Δυστυχώς πρόσφατα ο συγκεκριμένος γκάνγκστερ ξαναχτύπησε.

Μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προ ημερών δέχθηκε απειλητικά μηνύματα σε προσωπικό επίπεδο που απειλούσαν τη σωματική του ακεραιότητα και όχι μόνο...

Ευθαρσώς ο συγκεκριμένος τραμπούκος μέσα στην παρόξυνση του δήλωσε ότι έχει κλέψει πανό ιδιοκτησίας φοιτητή-μέλους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και το φέρει ως λάφυρο σε αγώνα μάχης.

Ανοιχτά δήλωσε ότι μπορεί να εξαγοράσει τους πάντες , ενισχύοντας τις έντονες φήμες περί χρηματισμού στις εκλογές φοιτητών για να ψηφίσουν ΠΑΣΠ. Αυτό το άτομο δυστυχώς κάτω από τη σκέπη ενός πολιτικού ονόματος δρά και παρανομεί καθημερινώς θεωρώντας πως είναι στο απυρόβλητο.

Δεν είναι έτσι όμως..

1)Ζητάμε την άμεση ενημέρωση του πρύτανη για αυτό το περιστατικό βίας με όλες τις αποδείξεις που κατέχουμε.

2)Ζητάμε πολιτική τοποθέτηση από το τοπικό ΠΑΣΟΚ, εάν αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πράξεις βίας του μέλους της, και εάν επικροτεί ως νεολαία τέτοιου είδους ενέργειες.



3)Απαιτούμε εντός τριών ημερών το πανό να επιστραφεί αρχικά στο σύλλογο γεωγραφίας και δευτερευόντως στο άτομο ιδιοκτησίας του. Εάν δεν επιστραφεί θα κινηθούμε νομικά.

4)Ο εν λόγω χούλιγκαν οφείλει, εάν έχει την παραμικρή πολιτική ευθιξία, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, απέναντι σε όλους τους φοιτητικούς συλλόγους για τις πράξεις του που έχει καταγγελθεί.

 Η καταγγελία αυτή  υπερψηφίστηκε από τα διοικητικά συμβούλια των τμημάτων:

Ο πρόεδρος του Φ.Σ.  Περιβάλλοντος
Χρήστος Ξαγοράρης

Η πρόεδρος του Φ.Σ.  Π.Τ.Ε
Φλώρα Μαλασίδη

Η πρόεδρος του Φ.Σ.  Κοινωνιολογίας
Θεοδώρα Σαρρή

Η πρόεδρος του Φ.Σ.  Κοινωνικής Ανθρωπολογίας & Ιστορίας
Μαρία Τουλουπίδου

Η πρόεδρος του Φ.Σ.  Τ.Ε.Θ
Δέσποινα Κουμπανιού