ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην 36η Εθνική Οδό Μυτιλήνης – Καλλονής Λέσβου από 07-06 έως 09-06-2018

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην 36η Εθνική Οδό Μυτιλήνης – Καλλονής

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 23/2018 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, κατά το χρονικό διάστημα από την 07.00 ώρα της 07-06-2018, ημέρα Πέμπτη, έως και την 07.00 ώρα της 09-06-2018, ημέρα Σάββατο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της 36ης Εθνικής Οδού Μυτιλήνης - Καλλονής Λέσβου και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα από το 35ο έως το 38ο χιλιόμετρο αυτής, για λόγους ασφαλείας, λόγω εκτέλεσης έργων συντήρησης του οδικού δικτύου, από αρμόδιο συνεργείο.



Λόγω της προαναφερόμενης προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας στην ανωτέρω οδό, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της εθνικής οδού Μυτιλήνης – Καλλονής, με κατεύθυνση από Μυτιλήνη προς Καλλονή, θα πραγματοποιούν, στο ύψος του 35ου χιλιομέτρου αυτής, υποχρεωτική δεξιά πορεία σε παρακείμενη ανώνυμη οδό, με κατεύθυνση προς το παλαιό δημαρχείο Καλλονής και μέσω αυτής, θα εξέρχονται στο ύψος του 38ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα ισχύσει η μονοδρόμηση της συγκεκριμένης διαδρομής.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της εθνικής οδού Καλλονής – Μυτιλήνης, με κατεύθυνση από Καλλονή προς Μυτιλήνη, θα πραγματοποιούν, στο ύψος του 1ου χιλιομέτρου αυτής, υποχρεωτική δεξιά πορεία προς παράπλευρη ανώνυμη κοινοτική οδό και μέσω αυτής θα κατευθύνονται προς την εθνική οδό.

Το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.