Νίκος Μαλλης ετών 22- Ένας φύλακας άγγελος της εστίας στον παράδεισο…Καλό ταξίδι

Είναι η φάση του 32΄ της αναμέτρησης ΑΕΛΚ-Ολυμπιακός, όπου ο Δαύκος υποπίπτει σε δεύτερο πέναλτι και αποβάλλεται.


Στην άκρη του πάγκου της ΑΕΛΚ, ο τρίτος τερματοφύλακας είναι ο Νίκος Μαλλής. Ο 20χρονος ούτε που θα φανταζόταν ότι επρόκειτο στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό να κάνει ντεμπούτο.

Πολύ περισσότερο δε φανταζόταν ότι θα γνώριζε την αποθέωση τη στιγμή που θα πατούσε το χορτάρι του Ταρλά. Η είσοδός του στο παιχνίδι ουσιαστικά αποτέλεσε τη στιγμή που θα θυμούνται στα επόμενα χρόνια όλοι όσοι θα αναπολούν τις αναμετρήσεις της ΑΕΛΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Ο νεαρός στο παρελθόν εκτός από την Καλλονή με την οποία έπαιξε  στην Super League την σεζόν 2015 -16 είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Διαγόρα και ήταν γιος του πρώην προέδρου της Καλλονής Γιώργου Μαλλή.

Γεννημένος την 1η Μαρτίου του 1996, ο Νίκος Μαλλής έφυγε από κοντά μας, σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Σε 5 μέρες θα απολυόταν από τον στρατό όπου υπηρετούσε στην 398 ΕΑΡΜΕΘ της 98 ΑΔΤΕ και σε λίγες μέρες θα ξεκινούσε προετοιμασία στον Αιολικό όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε υπογράψει συμβόλαιο…..

Δεν πρόλαβε όμως να χαρεί τη ζωή, το νήμα της οποίας κόπηκε για εκείνον απότομα σήμερα τα ξημερώματα.

Ένα αγόρι ντροπαλό που όλοι έχουν ,μόνο καλά λόγια να πουν γι΄ αυτόν. Ταπεινός, προσγειωμένος και από καλή οικογένεια..

Το προφίλ του στο facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα θλίψης για τον 22χρονο ενώ ανακοινώσεις έχουν εκδώσει η ΕΠΣ Λέσβου και σχεδόν όλες οι ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος Λέσβου αλλά και ο Αιολικός και ο Διαγόρας…

Όλοι σήμερα με το άκουσμα της τραγικής είδησης αναρωτιούνται ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ;;;;  

Η κηδεία του Νίκου, θα τελεστεί αύριο(17.06) στις 17:30 στην εκκλησία των Δαφίων με τον στρατό να έχει αναλάβει την τελετή.

Άγημα θα συνοδέψει στην τελευταία του κατοικία τον Νίκο με χιλιάδες κόσμου να αναμένονται να παρευρεθούν απο όλο το νησί κι εκτός αυτού.

Τονίζεται πως η οικογένεια αποφάσισε αντί στεφάνου, να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό και αυτό να διατεθεί στο χωριό του Νίκου για κάτι στο οποίο υπάρχει ανάγκη.


Υπεύθυνος για την συγκέντρωση χρημάτων είναι ο Κωνσταντίνος Βογιατζής.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (16-06-2018) στο ύψος του 3ου χιλιομέτρου της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Καλλονής στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.


Το συγκινητικό μήνυμα του φίλου του δημοσιογράφου του kalloninews.gr Θ. Μυζικα:


Ξημέρωμα 16ης Ιούνη 2018. Λίγο μετά τις 05:30 τα ξημερώματα, ο ουρανός είχε ανάγκη απο ακόμη έναν άγγελο. Πήρε τον καλύτερο επι γης για να βρει θέση στον παράδεισο. Ο Νίκος Μαλλής, πλέον ανήκει στην "ελίτ" του παραδείσου. Γιατί; Όλοι ξέρετε την απάντηση. Ένας 22χρονος νέος με απανταχού φίλους. Χαμογελαστός ακόμη και στις ασχήμιες του. Δοτικός ακόμη και στις δυσκολίες του. Ένα εξαιρετικό και πραγματικά σπάνιο παιδί, για το οποίο σήμερα κλαίει όλη η Λέσβος και θα θρινεί απο τούδε και στο εξής.

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές, τον είχαμε όλοι αποκαλέσει φύλακα-άγγελο, λόγο της θέσης του κάτω απο τα δοκάρια, στο αγαπημένο του μέρος, την εστία.

Πλέον, το προσονύμιο του αυτό, θα τον ακολουθεί αιώνια.

Θλίψη. Δάκρυ. Σιωπή. Πόνος και ένα τεράστιο "ΓΙΑΤΙ" είναι αυτά που πνίγουν εκατοντάδες ανθρώπων τούτες τις ώρες.

Τα δάχτυλα δύσκολα γράφουν τούτο εδώ το κείμενο. Τα ίδια δάχτυλα είχαν περάσει εξαιρετικές στιγμές μαζί του χάρις στην φιλία μας. Και με ποιον δεν ήταν φίλος ο Νίκος άλλωστε.
Οι λέξεις δεν βγαίνουν. Με τα βίας γράφονται και όλες οι παραπάνω.

Προτίμησα να μην σας γράψω τα νέα του θανάτου. Τα ξέρετε. Περιττό να γίνει.
Προτίμησα να σας γράψω μερικά, ελάχιστα μόνο απο αυτό τον άγγελο που πήρε την θέση του εδώ και μερικές ώρες στον παράδεισο.

Ένας 22χρονος που σε 5 μέρες απολύονταν απο το στρατό, ένα παιδί που ετοιμάζονταν για το νέο βήμα της καριέρας του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και είχε όλη την ζωή μπροστά του για όνειρα και φιλοδοξίες. Μα δεν ορίζουμε εμείς την μοίρα μας. Δεν ελέγχουμε εμείς τη ζωή.
Νίκο, απο σήμερα πέρασες στην αιωνιότητα. Να μας αγαπάς όπως κι εμείς, για πάντα!

Ο φίλος σου.


Θεόφιλος Μυζίκας/kalloninews.gr

Τα στατιστικά του σε Super League και football league

Νίκος Μαλλής
Ποδοσφαιριστής
Γέννηση: 1 Μαρτίου 1996 (ηλικία 22 έτη)
Ύψος: 1,77 μ.
Βάρος: 68 kg

Στατιστικά στοιχεία Νίκος Μαλλής
Καλλονή

Έτος
Αγώνες
Γκολ
2016-17
2
0
0
0

Έτος
Αγώνες
Γκολ
Ασίστ
2015-16
1
0
0
0
0