Στα Θέρμα του κόλπου Γέρας η Α' Φάση της 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Τον Ιούνιο του 2017, ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης διοργάνωσε για πρώτη φορά στην ιστορία του Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας. Με πολύ κόπο και προσπάθεια το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές από τους ανθρώπους του αθλήματος που είχαν παραστεί.

Έτσι και φέτος, ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, διοργανώνει την Α' Φάση της 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας, στα Θέρμα του κόλπου Γέρας. Αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχές σχεδόν όλα τα ναυταθλητικά σωματεία της χώρας, προσδίδοντας προσδοκίες για έντονες αναμετρήσεις.

Οι αθλητές, προπονητές και συνοδοί κυμαίνονται γύρω στα τριακόσια άτομα και συνυπολογίζοντας τους γονείς, γίνεται αντιληπτό ότι αρκετοί επισκέπτες θα έρθουν στο νησί μας.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29/06 και το Σάββατο 30/06, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, με συμμετοχές σωματείων από όλη την Ελλάδα.



Ο Ν.Ο.Μυτιλήνης συμμετέχει με 11 αθλητές και 4 αθλήτριες, που με την καθοδήγηση των προπονητριών Ζαχαρίου Άννας και Μαρίνου Δέσποινας, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο Μ. Ζαχαρίου στο 6946551233 και το Γενικό Γραμματέα του Ναυτικού Ομίλου, Λεβεντέλλη Παναγιώτη στο 6975861260.

Πηγή Εφημερίδα Δημοκράτης