Τηγανάκια Grill house: Η «γευστική» πρόταση στην Μυτιλήνη | Κουντουριώτη 47 Γ, Μυτιλήνη (PICS)


Το Τηγανάκια Grill house είναι μια φρέσκια, δημιουργική πρόταση φαγητού στο κέντρο της Μυτιλήνης. 


Η ποικιλία των γεύσεων, η υψηλή ποιότητα των υλικών και η συνεχής ανανέωση των πιάτων, δημιουργεί ένα ξεχωριστό, ένα μοναδικό concept που παντρεύει τα κάρβουνα με τον παραδοσιακό φούρνο, δίνοντας μια «διαφορετική πινελιά» στις κλασικές προτάσεις, που μέχρι τώρα επικρατούσαν στην αγορά.

Το χειροποίητο μπιφτέκι, οι δροσερές σαλάτες, τα λαχταριστά πιάτα του σεφ, οι γευστικές μακαρονάδες, τα αυθεντικά burger, το παραδοσιακό πιάτο της ημέρας, τα λαχταριστά ψητά, οι ιδιαίτερες μαρινάδες διαφορετικής συνταγής, είναι μερικές μόνο από τις διαφοροποιημένες επιλογές που προσφέρει το Τηγανάκια Grill house στους επισκέπτες του, οι οποίοι απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας προϊόντα σε λογικές τιμές. Οι πρωτότυπες γευστικές προτάσεις, σε συνδυασμό με το σωστό και εξυπηρετικό  service, μετατρέπουν το φαγητό σε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για τον καταναλωτή!

Ο χώρος είναι χαλαρός, άνετος και οικείος, τα φαγητά ξεπροβάλλουν πίσω από τη βιτρίνα και «φωνάζουν» να τα δοκιμάσεις.

Το μενού της είναι εμπνευσμένο από την αυθεντική ελληνική κουζίνα. Τα φαγητά φεύγουν γρήγορα, κάποιες φορές. Δοκιμάστε μουσακά και παστίτσιο. Ο κατάλογος είναι μακρύς και προσαρμόζεται αναλόγως.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα Τηγανάκια Grill house δεν διαθέτει τίποτα κατεψυγμένο, αλλά παρέχει μόνο φρέσκα και αγνά υλικά.

Τα Τηγανάκια Grill house έχουν ψηφιστεί ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Λέσβου στον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο το TripAdvisor (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Από τα Βόρεια Προάστια στην καρδιά του Β. Αιγαίου. Ο Άλκης εδώ και 1,5 χρόνο τους γευστικούς παλμούς στη φωτιά με τα Τηγανάκια στην προκυμαία και όχι τυχαία. Το όνομα προέκυψε από τα εκλεκτά εδέσματά του που τσιτσιρίζουν στα πιάτα κατευθείαν από το τηγάνι και την ψησταριά. Το μοναδικό μαγαζί στη Μυτιλήνη με ανοιχτή κουζίνα σε χρωματισμούς Αιγαίου. Απολαύστε το θεσπέσιο γεύμα σας στο μοναδικό grill house του νησιού ατενίζοντας από την καλύτερη θέση της προκυμαίας.

Στο Τηγανάκια Grill house θα βρείτε, ορεκτικά, κρεατικά πίτες και ψωμάκια, δροσιστικές σαλάτες, burger και cheeseburger, ποικιλίες mixed grill, καθώς αναψυκτικά, χυμούς, μπύρες και κρασί.
Επίσης μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σάντουιτς,τοστ ή πίτα,επιλέγοντας τα υλικά τις αρεσκείας σας..

Must eat

Καθημερινά τα Τηγανάκια Grill house έχουν το μαγειρευτό της ημέρας.. Όποτε η επιλογή ενός παραδοσιακού μαγειρευτού πιάτου θα σας αφήσει με στόμα ανοιχτό.


Tip: Επιλέξτε ένα από τα λαχταριστά πρωινά και smoothies και ξεκινήστε τη μέρα σας. Και μετά το γεύμα σας ή δείπνο σας ένα από τα λαχταριστά γλυκά του σεφ.

Info….

Ώρες λειτουργίας: 11.00-02.00

Δ/νση: Κουντουριώτη 47 Γ, Μυτιλήνη

Τηλ.: 22510 43364, 6940 300403, 6977 498066