Προπηλάκισαν τον Δ/ντη του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιο

Στο στόχαστρο μερίδας διαδηλωτών που συμμετείχαν σε συγκέντρωση έξω από το τελωνείο βρέθηκε ο δημοσιογράφος και Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος.

Ο Δ/ντης του LesvosPost.com κάνοντας την δουλειά του και χωρίς να προκαλεί βγάζοντας πρόσωπα όσον συμμετείχαν στα επεισόδια δέχτηκε αναίτια επίθεση από «τραμπούκους» που δεν έχουν καμιά σχέση με την Λέσβο. 

Ευτυχώς στο σημείο βρέθηκαν διαδηλωτές και δημοσιογράφοι οι οποίοι προστάτευαν τον Δ/ντη του LesvosPost.

Χτες πάντως ήταν μια μαύρη μέρα για την δημοσιογραφία της Λέσβου καθώς όλοι οι δημοσιογράφοι δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους έξω από το τελωνείο Μυτιλήνης.

Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του LesvosPost καταδικάζει απερίφραστα τον προπηλακισμό από τραμπούκους που δέχθηκε χθες βράδυ ο δημοσιογράφος και Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος αλλά και άλλων δημοσιογράφων από την Λέσβο και όχι μόνο κατά την διάρκεια επεισοδίων έξω από το Τελωνείο στη Μυτιλήνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δημοσιογράφοι της Μυτιλήνης δέχονται ύβρεις, απειλές, ακόμα και σωματική βία στην προσπάθεια τους να αναδείξουν γεγονότα που συνδέονται με το μεταναστευτικό.

Προφανώς αυτές οι συμπεριφορές από άτομα συγκεκριμένης προέλευσης δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποτρέψουν τους συναδέλφους από το καθήκον τους που είναι η καταγραφή και η μετάδοση των γεγονότων.



Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό εναντίον του Γιώργου Στεφάνου ο όποιος έως τώρα εδώ και 3,5 χρόνια κρατά μια ουδέτερη στάση απέναντι σε ταραξίες, μετανάστες κτλ…. Ο κος Στεφάνου είχε προπηλακιστεί και στα επεισόδια της προηγούμενης Κυριακής στην Πλατεία Σαπφούς, αλλά με την παρέμβαση αστυνομικού της ασφαλείας απομακρύνθηκαν οι «τραμπούκοι», τότε δεν θελήσαμε να δώσουμε έκταση στο περιστατικό… τώρα όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι, να σημειώσουμε επίσης ότι υπάρχουν και βίντεο αλλά και Φώτο με αυτούς που τον προπηλάκισαν αλλά για λόγους δεοντολογικούς δεν τα δημοσιεύουμε..