Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Νέες Ειδικότητες στο ΙΕΚ Μυτιλήνης

Στα πλαίσια της έναρξης του νέου φθινοπωρινού εξαμήνου 2018Β


Στα πλαίσια της έναρξης του νέου φθινοπωρινού εξαμήνου 2018Β, το Δημόσιο ΙΕΚ Μυτιλήνης, στην προσπάθειά του να προσεγγίσει τις επιθυμίες και προσδοκίες των μελλοντικών σπουδαστών του, δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους σχετικά με την ειδικότητα που θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν.

Για το σκοπό αυτό, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ iekmytil.eu.

Τονίζουμε στους υποψήφιους σπουδαστές τα παρακάτω:

H συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ αίτησης εγγραφής.

Η έγκριση των νέων ειδικοτήτων πανελλαδικά αποτελεί αρμοδιότητα της ΓΓΔΒΜΝΓ. Όποτε εγκριθούν οι νέες ειδικότητες, θα υπάρξει ηλεκτρονική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ.

Για να λειτουργήσει οποιαδήποτε εγκεκριμένη ειδικότητα, απαιτούνται πάνω από 15 ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής νέων σπουδαστών. Ο χρόνος κι η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής αποτελούν αρμοδιότητα της ΓΓΔΒΜΝΓ. Όποτε καθοριστεί ο χρόνος κι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων εγγραφής, θα υπάρξει ηλεκτρονική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22510 23033 (απογευματινές ώρες) ή μέσω της ιστοσελίδας iekmytil.eu.