Δήμαρχος Λέσβου « Η επίσκεψη Τσιπρα και υπουργών ήταν θετική για το νησί της Λέσβου».. ....

Στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Λέσβο αναφέρθηκε ο Δήμαρχος του νησιού, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

"Η επίσκεψη του πρωθυπουργού με όλο το επιτελείο υπουργών και των υπολοίπων που ήταν εδώ μας έδωσε μία ευκαιρία να μπορέσουμε να αναφερθούμε σε μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το νησί και είναι τα έργα υποδομών, έχουμε μείνει πολύ πίσω και πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Αυτή η επίσκεψη μας έδωσε τη δυνατότητα και να αναφερθούμε σε θέματα και να πάρουμε και συγκεκριμένες απαντήσεις" είπε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Γαληνός και πρόσθεσε:
"Μπορούμε να κρίνουμε με ένα ισοζύγιο και να πούμε ότι τελικά η επίσκεψη αυτή ήταν θετική για το νησί της Λέσβου" σημειώνοντας ότι "το θετικό πρόσημο βγαίνει από το γεγονός ότι πήραμε έργα ζωτικής σημασίας".

"Η κατάσταση στη Λέσβο είναι πολύ δύσκολη, είναι κρίσιμη, διότι πλέον η κούραση μαζί με την αγανάκτηση και τον φόβο έχουν δημιουργήσει οργή. Αυτό το πράγμα δεν είναι μία καλή εικόνα για μία κοινωνία, είναι μάλλον ανησυχητική. Αυτό το πράγμα συζήτησα με τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό, ότι όλο αυτό το πράγμα πρέπει να εκτονωθεί με γενναίες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν τώρα, δεν έχουμε καιρό για χάσιμο" ανέφερε ο ίδιος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8

ΠΗΓΗ: enikos.gr