Μια συγγνώμη τώρα | Απίστευτη Δήλωση-Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: «Φασιστοειδή όσοι διαμαρτυρήθηκαν»

Οι διαμαρτυρίες στη Λέσβο στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού έγιναν χθες αφορμή αντιπαράθεση στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επίσπευση διαδικασιών χορήγησης ασύλου.


Πάλλης: Φασιστοειδή όσοι διαμαρτυρήθηκαν στη Μυτιλήνη

Ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης χαρακτήρισε μειοψηφία φασιστοειδών όσους διαμαρτυρήθηκαν καλώντας μάλιστα  τα κόμματα να διαλέξουν όχθη. «Να διαλέξουμε όχθη. Αν είμαστε με τη δημοκρατία ή αν είμαστε με αυτούς, με μικρή μειοψηφία φασιστοειδών που κάποιοι χαϊδεύουν για μικροπολιτική. Είχαμε και συλλήψεις αυτών που πήγαν να αμαυρώσουν το  δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Μόριας» είπε ο κ. Πάλλης. 



Βαρβιτσιώτης: Πάνδημος ο ενθουσιασμός για την επίσκεψη Τσίπρα

Στα όσα είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε ο εισηγητής και τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος απάντησε με δηκτικό σχόλιο: «Ήταν πράγματι πάνδημος ο ενθουσιασμός με τον οποίον υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό στη Λέσβο» είπε. 

Παπαθεοδώρου: Χωρίς ΜΑΤ ο Τσίπρας δεν θα μπορούσε να πάει στη Μυτιλήνη

Σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο ειδικός αγορητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θ.Παπαθεοδώρου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τέτοια κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων δεν υπήρξε ούτε όταν ήρθε ο Πάπας Φραγκίσκος. Ο κ. Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για απολύτως σκηνοθετημένες εικόνες. «Να περάσει ώρες στη Λήμνο ο Πρωθυπουργός μέχρι να πάει στη Λέσβο  όπου σε απολύτως αποκλεισμένο περιβάλλον θα μιλούσε σε δήθεν αναπτυξιακό συνέριο. Αν δεν υπήρχαν ΜΑΤ δεν θα μπορούσε ο Πρωθυπουργός  να έχει πρόσβαση στο Συνέδριο, γιατί η οργή των κατοίκων ξεχείλισε και απαντήσεις δεν δόθηκαν. Όταν ο κ. Πάλλης μας λέει να διαλέξουμε όχθη  προφανώς με τους κατοίκους είμαστε» είπε.

Πηγη www.iefimerida.gr

UPDATE


 ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΠΑΛΛΗ: http://www.lesvospost.com/2018/05/fake-news.html