Κουρδικα και αραβόφωνα ΜΜΕ: Τουλάχιστον 4 οι νεκροί στην Μορια από συμπλοκές- Διαψεύδει η ΕΛΑΣ και το νοσοκομείο Μυτιλήνης (pics, vids)

Σύμφωνα με Κουρδικα ΜΜΕ σκοτώθηκαν 4 Κούρδοι και  τραυματιστήκαν πάνω από 20 στην Μόρια όπως αναφέρουν αραβόφωνα μέσα.


Μεταφέρουμε αυτούσιο αραβόφωνο δημοσίευμα από το http://xeber24.org

Σύμφωνα με την  « Daesh » σκοτώθηκαν 4 Κούρδοι και  τραυματιστήκαν πάνω από 20 στην Μόρια όπως αναφέρουν αραβόφωνα μέσα.

Μια ομάδα ισλαμιστών από Ιράκ. Συρία, Αφγανιστάν επιτέθηκαν σε κούρδους εισβάλοντας σε καταυλισμό προσφύγων στο νησί της Μυτιλήνης στην Ελλάδα  και σκότωσαν 4  ενώ τραυμάτισαν πάνω από 20. Πολυάριθμοι ακτιβιστές κούρδοι ανάρτησαν  vidéos και φωτό από ομάδες μασκοφόρων ιαρακινών και σύριων που μιλούσαν αραβικά και κράδαιναν  μαχαίρια blanches, απειλώντας τους Κούρδους  ενώ νεαροί άνδρες αιμορραγούσαν. Στα βίντεο κουκουλοφόροι με λοστούς ξύλα και ενδεχομένως μαχαίρια επιτίθονται και ακούγονται κραυγές αλαλαγμοί γυναικών. Υπάρχουν ‘άτομα  με πολτοποιημένο το κεφάλι γεμάτο αίματα αναίσθητοι στο έδαφος.
Το vidéo επιβεβαίωσε την απαγωγή ενός κούρδου που τον πήραν μαζί τους και μετά από λίγο ακούγεται ξυλοδαρμός και κραυγές πόνου του θύματος.Ο Abu Rouni, από το εσωτερικού του καταυλισμού δήλωσε ότι οι άραβες τζιχαντιστές τους επιτέθηκαν καλώντας τους αθέους και κατηγορώντας τους γιατί δε νηστεύουν τώρα που είναι Ραμαζάνι. Οι επιτιθέμενοι ομοίως τους κατηγόρησαν ότι είναι αποσχιστές.

Άλλα αραβικά μέσα μιλούν για επεισόδια μεταξύ αράβων και κούρδων με το θάνατο 4 κούρδων. 


ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Σύριοι κι ιρακινοί άραβες ισλαμιστές σκοτώνουν 4 κούρδους μετανάστες και τραυματίζουν δεκάδες αναφέρει το κουρδικό πρακτορείο rudaw σήμερα. Αν κι έχουν περάσει πολλές ώρες από την επίθεση καταγγέλει οι ελληνικές αρχές δεν εμφανίζονται σε βίντεο για να επιβάλουν την τάξη κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά. Επιτέθηκαν στους κούρδους μετανάστες με σιδερολοστούς και τραυμάτισαν σοβαρά δεκάδες προσθέτει το rudaw.

Και το kurdistan24 μιλάει για 4 νεκρούς και κατηγορεί την ελληνική αστυνομία για τη σιωπή της και τη μην παρέμβασή της στα επεισόδια κάτι που κάνουν από χθες το βράδυ και κούρδοι ακτιβιστές.

Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι η φημολογία για 4 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες ως αποτέλεσμα της δράσης ισλαμιστών που μάλιστα δημοσιοποιείται και απο ιστοσελίδες (επίσημες ή όχι) διαψεύδεται απο τις Αρχές. 


΄ FSA dans le camp de migrants de #Mytilène, à #Lesbos. Selon les médias arabophones il y a 4 morts et 20 blessés...#Συρία
#Μυτιλήνη #Μόριας #πρόσφυγες #Syrie #FSA #Afrin pic.twitter.com/GTxyFP4mJ8— dimpenews (@dimpenewscom) May 26, 2018

Πηγη dimpenews.com