Διανομή 27.864 τεμάχια προϊόντων σε 5050 δημότες της Λέσβου ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ από το Δήμο Λέσβου

 Από τον  Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, γίνονται γνωστά τα παρακάτω:

Συνεχίζοντας την υλοποίηση των μηνιαίων διανομών προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος είμαστε δικαιούχος φορέας, ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις- δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα-, ότι θα πραγματοποιήσουμε δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.

Συνολικά θα διανεμηθούν 27.864 τεμάχια προϊόντων. Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: απορρυπαντικό πλυντηρίου, απορρυπαντικό γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πιάτων, χαρτί υγείας, σαμπουάν, ζάχαρη, γάλα, μαρμελάδα, δημητριακά και καφές.



Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 5050 δημότες μας (2262 οικογένειες). 

Στις  Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης- Θερμής) η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι, οι οποίοι και θα ενημερώνουν κατά τόπους για την ημέρα, το σημείο και την ώρα διανομής, τους δικαιούχους.

Η   διανομή για την Δημοτικές Ενότητες  Μυτιλήνης και Θερμής θα πραγματοποιηθεί :

Από Τρίτη  22/5/2018 έως και Πέμπτη  24/5/2018 στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ  από ώρες  8.30 έως 12.30 .

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ, καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος
Αναστασία Αντωνέλλη