Το κατάστημα «VOSDOGALIS» Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση | Αρισβη Λέσβου (pics)

Το κατάστημα «VOSDOGALIS» σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! 


«Ο Δημήτρης Βοσδογαλης και το προσωπικό της «VOSDOGALIS» σας εύχονται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Ευχόμαστε ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!»

ΗΧΟΣ & ΦΩΣ LED- Μελέτη - διάθεση – εγκατάσταση «VOSDOGALIS»- ΑΡΙΣΒΗ ΛΕΣΒΟΥ

Το κατάστημα «VOSDOGALIS» λειτουργεί στην Αρίσβη της Λέσβου και σκοπό του έχει την εξυπηρέτηση και την απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών του.

Με επιλεγμένα προϊόντα ηχοσυστημάτων, ειδικών κατασκευών, πρωτοπορειακά συστήματα ήχου και φως , κορυφαίας τεχνολογίας  καταφέρνει να βρίσκετε με επιτυχία στο χώρο.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος Βοσδογαλής Δημήτριος, εγγυάται την ποιότητα της εγκατάστασης και της τεχνικής υποστήριξης για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα σε κάθε είδος αυτοκινήτου, εκδήλωσης και διοργάνωσης.

Η πείρα, η ποιότητα εργασίας, η φιλική εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές, είναι τα χαρακτηριστικά για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει μέχρι σήμερα, όσοι έχουν επιλέξει το κατάστημα για την εμφάνιση και τον ήχο τους.

 Στην εταιρεία «VOSDOGALIS»  θα βρείτε επαγγελματικά συστήματα φωτισμού και μηχανές εφέ για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα απο ένα night club μέχρι ένα πάρτυ στο σπίτι.

Όλα αυτά απο τις καλύτερες εταιρείες του χώρου….

Στην εταιρεία «VOSDOGALIS» λειτουργεί ειδικό τμήμα μελετών, που αναλαμβάνει την πλήρη μελέτη ήχου - φωτισμού - εικόνας για τον χώρο σας,  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Κάλυψη εκδηλώσεων, γάμου, βάφτισης, party, live, συναυλίες κτλ…

H εταιρεία «VOSDOGALIS» αναλαμβάνει την μουσική, ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης σας, ανεξαρτήτως είδους ή μεγέθους, από ένα μικρό πάρτυ με φίλους στο σπίτι έως γαμήλιες δεξιώσεις άνω των 500 ατόμων, φεστιβάλ με ζωντανή μουσική (live), επαγγελματικά συνέδρια κ.λπ. Σε όλα τα event που διοργανώνει, παρέχει εξοπλισμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Βοσδογαλής Δημήτριος

Καλλονή Λέσβου (Απέναντι από το πάρκο της Αρίσβης)


Τηλ: 22530 22503

Φαξ: 22530 29805

Κιν: 6976 408391