PLAZ COCKTAIL & SNACK BAR | 1 Μαΐου το καλοκαίρι ξεκινάει με πολλές εκπλήξεις στην Ακτή Τσαμακια Μυτιλήνης (pics)

Επιστρέφει την πρωτομαγιά ανανεωμένη η PLAZ στα Τσαμακια Μυτιλήνης


Συντονίσου στην πόλη σου και βρες το summer mood στην famous PLAZ, μόλις μερικά μέτρα από την προκυμαία, εκεί όπου και φέτος κυματίζει η γαλάζια σημαία!

Ώρα για μπάνιο, λοιπόν, στα πεντακάθαρα νερά της ακτής 
Διαθέτει αποδυτήρια, καφέ-μπαρ και ντουζ. Είναι γεμάτη με κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Φέτος για ακόμα μια χρόνια θα υπάρχουν και θαλάσσια φουσκωτά για Ενήλικες αλλά και για παιδιά υπό την εποπτεία του προσωπικού της PLAZ (Θα υπάρχει επίβλεψη από ναυαγοσώστη)

Η καλοκαιρινή διάθεση που εκπέμπει ο χώρος, η «νησιώτικη» ατμόσφαιρα μπροστά στη θάλασσα, σε συνδυασμό με τα ακούσματα mainstream ξένης και ελληνικής μουσικής, έκαναν την PLAZ must στην διασκέδαση του καλοκαιριού!

H  PLAZ το απόλυτο στέκι σηματοδοτεί, για ακόμα μια χρονιά στην παραλία της δημόσιας ΠΛΑΖ Τσαμακια Μυτιλήνης, την έναρξη της θερινής περιόδου!

Ο χώρος μάλιστα έχει αλλάξει και μεταμορφώνεται  προς το καλύτερο, ενώ το μενού έχει και αυτό διαφοροποιηθεί και γίνεται πιο προσιτό με νέα καλοκαιρινά πιάτα.

Κάτω από το κάστρο και κυριολεκτικά πάνω στην άμμο, ίσως στο πιο ωραίο σημείο της πόλης.

Σας υποδέχεται στον ανανεωμένο χώρο του, όπου και για φέτος προγραμματίζονται διάφορα events, και σας υπόσχεται ένα αξέχαστο καλοκαίρι με jazz, soul, lounge και funk μουσικές διαθέσεις.

Ανοιχτά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αποτελεί ένα στέκι για όλες τις ηλικίες.

Ακόμα και αν δεν έχεις όρεξη για μπάνιο, ο μοντέρνος και άκρως καλοκαιρινός χώρος της PLAz in the city -με συνοδεία Lounge, Funky και Soul μουσικής- ενδείκνυται για καφεδάκι με την παρέα σου ή για μια παγωμένη μπύρα δίπλα στην άμμο. Για καλό και για κακό πάντως πάρε και ένα μαγιό μαζί σου…

Το Cocktail-bar της PLAz είναι ανοιχτό όλη τη μέρα και μέχρι αργά το βράδυ και σε περιμένει με «πολύχρωμα» δροσιστικά cocktails που δεν θα βρεις αλλού…

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com

More Info - Κρατήσεις:

PLAZ  COCKTAIL & SNACK BAR

Στην Ακτή Τσαμακια

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2018»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos


Το LesvosPost.com θα είναι και φέτος ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός της PLAZ  COCKTAIL &SNACK BAR