Κυριακή του Πάσχα στην Μυτιλήνη μέσα στα σκουπίδια (pic)

Επιτέλους θα ασχοληθεί κανείς με το θέμα: 

Η φωτογραφία που σας αποστέλω είναι το πρωί της Κυριακής του Πάσχα 8.4.2018 και εικονίζει την κατάσταση στους τρεις κάδους απορριμμάτων στη γωνία των οδών Βερναρδάκη και Σαρανταπόρου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των σκουπιδιών όπως μπορείτε να διαπιστώσετε είναι σκουπίδια από επιχειρήσεις και μάλιστα επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής Λαδάδικα και της οδού Κομνηνάκη.



Είναι οι επιχειρήσεις οι οποίες αρνούνται να έχουν κάδους απορριμμάτων κοντά στα μαγαζιά τους και όπως

φαίνεται  ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ καταδικάζουν τους μόνιμους κατοίκους ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ να συμβιώνουν πέραν των άλλων με τα σκουπίδια τους. 

Και μην πει κανείς πως πρόκειται για σκουπίδια κατοίκων γιατί το βράδυ της Ανάστασης οι κάδοι ήταν άδειοι και το πρωί, λίγες ώρες μετά δηάδή, ήταν στο χάλι που βλέπετε.

Για την ιστορία το πρωί της Κυριακής του Πάσχα μαζεύτηκαν σκουπίδια από την προκυμαία. Εκεί μπορεί να μην κατοικούν άνθρωποι αλλά η βιτρίνα πρέπει να είναι καθαρή.

Επιτέλους θα ασχοληθεί κανείς με το θέμα: 


Ζούμε μέσα στα σκουπίδια και η δημοτική αρχή απλά κλείνει στόματα με εμβαλωματικές λύσεις.


Η λύση είναι όμως μόνο μια. 

Κάδοι μέσα στα Λαδάδικα, κάδοι στους χώρους των επιχειρήσεων, συχνές αποκομιδές αποριμάτων, ενημέρωση των επιχειρηματιών να "σπάνε" τις χαρτόκουτες τους, έλεγχος και πρόστιμα σε όσους παρανομούν.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; 

 ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ Η ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ;

Στρατής Μπαλάσκας