Ούζο Πλωμαρίου

Ούζο Πλωμαρίου
Ούζο Πλωμαρίου

Φιλανθρωπική δράση από τον όμιλο Karavatakis Group of Companies του Μυτιληνιού επιχειρηματία Γ. Καραβατακη (pics)


Φιλανθρωπική δράση από τον όμιλο Karavatakis GroupΟ όμιλος Karavatakis Group of Companies ( Diplomat Travel , Ask2go , AthensTimes, GK Turism), με πρωτοβουλία του προέδρου Γεώργιου Καραβατάκη, προέβη σε σημαντική δωρεά τροφίμων και ρούχων  στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Η πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ  Ελένη Κατσούλη ευχαρίστησε θερμά τόσο τον κο Καραβατάκη όσο και τους εργαζόμενους για την κίνηση αυτή, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που είχε η δωρεά τους για το ίδρυμα συμβάλλοντας σημαντικά στο έργο του.

Ο Γιώργος Καραβατάκης είναι ένας νέος και πετυχημένος επιχειρηματίας με ιδιαίτερη ευαισθησία στην κοινωνική και φιλανθρωπική προσφορά.

Ο πρόεδρος του ομίλου Γιώργος Καραβατάκης μιλώντας στο LesvosPost.com δήλωσε: «Κάθε χρόνο βοηθάμε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ΚΥΑΔΑ !  Όπως πέρυσι με τις 700 κούτες τροφίμων και τις 20 κούτες με ρούχα που προσφέραμε τα Χριστούγεννα σε άπορους συμπολίτες μας έτσι κ φέτος συνεχίζουμε το κομμάτι της κοινωνικής αλληλεγγύης του ομίλου Karavatakis Group of companies και βοηθάμε όσο μπορούμε να έχουν τουλάχιστον τα απαραίτητα οικογένειες οι οποίες βρίσκονται σε δυσχερή θέση .»