Φιλανθρωπική δράση από τον όμιλο Karavatakis Group of Companies του Μυτιληνιού επιχειρηματία Γ. Καραβατακη (pics)


Φιλανθρωπική δράση από τον όμιλο Karavatakis Group



Ο όμιλος Karavatakis Group of Companies ( Diplomat Travel , Ask2go , AthensTimes, GK Turism), με πρωτοβουλία του προέδρου Γεώργιου Καραβατάκη, προέβη σε σημαντική δωρεά τροφίμων και ρούχων  στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Η πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ  Ελένη Κατσούλη ευχαρίστησε θερμά τόσο τον κο Καραβατάκη όσο και τους εργαζόμενους για την κίνηση αυτή, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που είχε η δωρεά τους για το ίδρυμα συμβάλλοντας σημαντικά στο έργο του.

Ο Γιώργος Καραβατάκης είναι ένας νέος και πετυχημένος επιχειρηματίας με ιδιαίτερη ευαισθησία στην κοινωνική και φιλανθρωπική προσφορά.

Ο πρόεδρος του ομίλου Γιώργος Καραβατάκης μιλώντας στο LesvosPost.com δήλωσε: «Κάθε χρόνο βοηθάμε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ΚΥΑΔΑ !  Όπως πέρυσι με τις 700 κούτες τροφίμων και τις 20 κούτες με ρούχα που προσφέραμε τα Χριστούγεννα σε άπορους συμπολίτες μας έτσι κ φέτος συνεχίζουμε το κομμάτι της κοινωνικής αλληλεγγύης του ομίλου Karavatakis Group of companies και βοηθάμε όσο μπορούμε να έχουν τουλάχιστον τα απαραίτητα οικογένειες οι οποίες βρίσκονται σε δυσχερή θέση .»