Έχει γίνει θεσμός εδώ και χρόνια…"Daylight" πάρτι ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018 στο Congas-ΜΟΛΥΒΟΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Έχει γίνει θεσμός εδώ και χρόνια!


Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να το περιγράψουμε αφού όλοι το έχουμε ζήσει και περιμένουμε κάθε χρόνο εκείνη τη μέρα για να το ζήσουμε ξανά… και ξανά!

Και φέτος, φυσικά, δε θα χαλάσει το γούρι! Δεκάδες άνθρωποι δουλεύουν εδώ και μέρες πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα τη μεγάλη μέρα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι στο Μόλυβο!


Το μεγάλο daylight πάρτι της Πρωτομαγιάς θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι και για… όσο αντέχουμε στο Congas!

Ανυπομονούμε!!!

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λέσβου θα πραγματοποιήσει έκτακτο δρομολόγιο στον ΜΟΛΥΒΟ για το άνοιγμα του CONGAS!!!! Αναχώρηση από Μυτιλήνη στις 11:00 και επιστροφή από Μόλυβο στις 20:00 το απόγευμα.

Daylight party ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ CONGAS 2017


Daylight party ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ CONGAS 2016


Το Congas Beach Bar

Αν αναζητάτε ένα Caribbean σκηνικό με υδάτινο φόντο και ασύγκριτα ηλιοβασιλέματα, ένας είναι ο προορισμός… το Congas beach bar στο Μόλυβο της Λέσβου, ίσως ένα από τα πιο hot points του νησιού καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο (Μάιο - Σεπτέμβριο)! «Ντυμένο» με ξύλο και φοινικόφυλλα και διακοσμημένο ελαφρώς και μυστηριωδώς –θαρρείς πως πέρασαν από εδώ οι Μάγιας–, θα είναι  αδύνατο να μη σας μεταφέρει σε κάποια παραλία της Καραϊβικής.


Εδώ θα γευτείτε «γρήγορα» γευστικά πιάτα, θα πιείτε από καφέ και μπύρες μέχρι βιρτουόζικες cocktail δημιουργίες των «ειδικών» bartenders και θα χορέψετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους reggae και cuban music αλλά και επιλεγμένων funky και house ρυθμών.

Επιχειρήστε μία πρωινή βουτιά στη θάλασσα και έπειτα απολαύστε έναν καφέ και εκλεκτό πρωινό πετώντας τις έγνοιες σας μες στο βαθύ γαλάζιο! Από τα ηχεία θα ακούσετε ήχους από congas, το γνωστό κουβανέζικο όργανο, ενώ δε λείπουν και τα live…


Και αν περάσει η ώρα και μεγαλώσει η όρεξή σας, ανοίξτε τον πλούσιο κατάλογο και θα διαπιστώσετε πως εδώ δεν υπάρχει μόνο κάτι για να «ξεγελάσετε» την πείνα σας αλλά και να την ικανοποιήσετε πλήρως. Φρέσκες σαλάτες, γευστικά σάντουιτς, λαχταριστές μακαρονάδες καθώς και μια ποικιλία γλυκών πειρασμών για επιδόρπιο όπως κρέπες, βάφλες και παγωτά σε διάφορες γεύσεις, θα σας… προκαλέσουν...

Απόγευμα και πάλι στο Congas… Απολαύστε τον ήλιο που βουτάει στη θάλασσα δίνοντας τη θέση του στο μισογεμισμένο φεγγάρι, παρέα με ένα από τα πιο ευφάνταστα cocktails μας, φτιαγμένα από φρέσκα φρούτα και κατηγοριοποιημένα σε wine & champagne, caribbean, old fashion, classics, martini αλλά και surprise cocktails –προτάσεις των ίδιων των bartenders- που θα σας εντυπωσιάσουν…

Εδώ γινόμαστε όλοι μία παρέα… Μία παρέα που όλοι εσείς με την παρουσία σας δημιουργείτε!

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!


*INFO-Πληροφορίες

Congas Beach Bar

Τοποθεσία: Στην παραλία του Μολυβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 22530-72181

web : www.congas.gr

e-mail : info@congas.gr



Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2018»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos