Διασυλλογικοί Αγώνες Παμπαίδων-Παγκορασίδων την Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Ωρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος 16:00


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συνεχίζει την αγωνιστική της δράση με τους Διασυλλογικούς Αγώνες του 10ου ομίλου των κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ (Κ-16), που πρόκειται να διεξαχθούν   στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Παρασκευή 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 σε έναν κύκλο μίας ημέρας με συνεχόμενο πρόγραμμα.

΄Ωρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος 16:00.

Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές - τριες που είναι εγγεγραμμένοι στα σωματεία μέλη της ΄Ενωσης από την Λέσβο και τη Λήμνο και έχουν γεννηθεί τα έτη: 2003-2004των κατηγοριών ΠΠ-ΠΚΑ΄και του 2005 των κατηγοριών ΠΠ-ΠΚΒ΄ σε ορισμένα μόνο αγωνίσματα που αναφέρονται στην προκήρυξη των αγώνων.

Στα αγωνίσματα υπάρχουν όρια που θα πρέπει να πετύχουν οι αθλητές για να βαθμολογηθούν τα σωματεία τους και όρια Υψηλών Επιδόσεων για την πρόκριση τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου των κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ του Νοτίου Ομίλου. (Χαλκίδα 30/06 και 1/07/2018).

Οι αθλητές-τριες της κατηγορίας ΠΠ-ΠΚΒ΄(γεν. 2005) έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτ/μα ΠΠ-ΠΚΑ΄ ***ΜΟΝΟ*** στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4χ80μ.


Επόμενοι Διασυλλογικοί Αγώνες της ΄Ενωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ  Λέσβου είναι των κατηγοριών ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ/ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄,  2ος Αγώνας ΠΟΛΥΑΘΛΩΝ για τον όμιλο των σωματείων της Λέσβου, στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης το Σάββατο 5 Μαΐου 2018.