Με τα πόδια από την Κωμη για τον Ταξιάρχη Μανταμαδου | Η διαφορετική πεζοπορία του ΟΡΕΙΑΣ

λόγω της εορτής της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Μανταμάδου

Αυτή την Κυριακή δεν θα γίνει πεζοπορία καθότι θα περπατήσουμε το Σαββάτο (21/4/18) το απόγευμα από την Κώμη για Μανταμάδο λόγω της εορτής της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Μανταμάδου κατά την οποία πολλά μέλη μας ακολουθώντας την παράδοση πάνε με τα πόδια για προσκύνημα.

Θα πάμε λοιπόν ως σύλλογος από δασικούς και αγροτικούς δρόμους, αντί για τον ασφαλτόδρομο με την κίνηση, ακολουθώντας την πορεία που κάνουν και κάτοικοι ορισμένων χωριών.
Το ραντεβού μας είναι 4:30 το απόγευμα του Σαββάτου 21 Απριλίου, στο S/M My Market στο πάρκιγκ. Από κει με πούλμαν θα πάμε ως την Κώμη, απ’ όπου θα ξεκινήσει η πεζοπορία. Η διαδρομή είναι 23 χλμ. και εκτιμάμε ότι θα διαρκέσει περίπου 7 ώρες. Στον Ταξιάρχη θα υπάρχουν διαθέσιμες 2 ώρες, ώσπου να αναχωρήσουμε πάλι με το δικό μας λεωφορείο.

Εξυπακούεται πως απαιτείται καλή φυσική κατάσταση, παπούτσια όχι πολύ βαριά αλλά σταθερά και ανθεκτικά γιατί σε κάποια τμήματα το έδαφος είναι αρκετά ανώμαλο, εφεδρικό μπλουζάκι και οπωσδήποτε ατομικός φακός.

Δηλώσεις συμμετοχής για τη μεταφορά με πούλμαν έως τις 24:00 της Παρασκευής 20/4 κατά προτίμηση στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946 306487 (Αντωνία).
Παρακαλούμε για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά.

Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.