ΕτικέτεςOYZO

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

3η ημέρα κατάληψης της Πλατείας Σαπφούς Μυτιλήνης από πρόσφυγες και μετανάστες (pics)

Για 3η ημέρα μετανάστες κάνουν κατάληψη στην κεντρική πλατεία της Μυτιλήνης.

Οι όλο και αυξανόμενοι πρόσφυγες και μετανάστες συνεχίζουν να κάνουν κατάληψη στην δημόσια κεντρική πλατεία της Μυτιλήνης.

Οι καταστηματάρχες γύρω από την πλατεία Σαπφούς αγανακτισμένοι παρακολουθούν εδώ και 3 ημέρες τον άτυπο καταυλισμό προσφύγων στην πλατεία μην μπορώντας να αντιδράσουν.Η παρουσία της αστυνομίας είναι μικρή ενώ άφαντοι είναι ο εισαγγελέας, ο δήμαρχος Λέσβου αλλά και η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπό το βλέμμα της αστυνομίας αλληλέγγυοι και μέλη από ΜΚΟ προσφέρουν συχνά στους μετανάστες νερά αλλά και φαγητό.

Πάντως έως τώρα δεν φαίνετε να υπάρχει κάποια διαπραγμάτευση ώστε να απομακρυνθούν οι μετανάστες από την πλατεία, το αντίθετο απο χτες έρχονται και άλλοι μετανάστες από τον καταυλισμό της Μοριας ώστε να κατασκηνώσουν.

Τελικά υπάρχει κράτος;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε το e-mail του LesvosPost.com και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

e-mail: lesvospost@gmail.com