Ισχύει τελικά η απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη; (PICS)

Καταγγελία δημότη της Μυτιλήνης

Καταγγελία δημότη της Μυτιλήνης που διατηρεί επιχείρηση επί της Αεροπόρου Γιανναρέλλη, αναδεικνύει ένα σοβαρό ζήτημα, το κατά πόσο τηρείται η απόφαση που πήρε ο δήμος Λέσβου, πριν από δύο εβδομάδες, περί απαγόρευσης διέλευσης βαρέων οχημάτων από την οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη.

Ο συγκεκριμένος δημότης καταγγέλλει, ότι από την οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου διήλθαν τις οδού 8 στρατιωτικά οχήματα (άρματα), τις πρωινές ώρες, και σήμερα 12 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι διήλθαν της οδού 3 νταλίκες, η μια εξ αυτών είχε φορτωμένο μεγάλο ερπυστριοφόρο χωματουργικό όχημα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε στα ΜΜΕ της Λέσβου.

Τα ερωτήματα που απευθύνει στο Δήμο Λέσβου είναι με ποιο τρόπο ελέγχει την ισχύ της απαγόρευσης και αν ισχύουν όλα αυτά που αναφέρει σχετικά με την επικινδυνότητα του δρόμου.Αναλυτικά η καταγγελία:

Είμαι δημότης της Μυτιλήνης του Δήμου Λέσβου και διατηρώ επιχείρηση επί της Αερ. Γιανναρέλλη.

Μετά τη δημοσίευση του δελτίου τύπου (26/2/2018) από το δήμο Λέσβου περί  <<Απαγόρευσης διέλευσης βαρέων οχημάτων από την οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη>> την οποία και δημοσιεύσατε και σχετικά με τον ντόρο που έχει γίνει για την αναγκαιότητα του έργου.

Θέλω να καταγγείλω ότι 8 στρατιωτικά οχήματα (άρματα) πέρασαν τις πρωινές ώρες στις 8/3/18 (για ευνόητους λόγους δεν έχω φωτογραφίες) και στις 12/3/18 ώρα 12:00 περάσανε 3 νταλίκες η μια εξ αυτών είχε φορτωμένο μεγάλο ερπυστριοφόρο χωματουργικό όχημα (συνημμένες φωτογραφίες).

Με αυτή την καταγγελία θέλω να ρωτήσω τον Δήμο με ποιο τρόπο ελέγχει την ισχύ της απαγόρευσης και αν ισχύουν όλα αυτά που αναφέρει σχετικά με την επικινδυνότητα του δρόμου.

Ευχαριστώ

*Τα στοιχειά μου στην διάθεση σας.