Λεσβιακό Αντάμωμα στο πλοίο «Blue Star 1» της BLUE STAR FERRIES στον Πειραιά από την ΟΛΣΑ Λέσβου

Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), διοργανώνει το Λεσβιακό Αντάμωμα την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018


Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), διοργανώνει το Λεσβιακό Αντάμωμα την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στο πλοίο «Blue Star 1» της BLUE STAR FERRIES το οποίο θα βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά απ΄ όπου ξεκινούν τα πλοία για Μυτιλήνη (Πρόσβαση από πύλη Ε1 και Ε2).

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 11.00 πμ.

Στο γλέντι θα υπάρχει παραδοσιακή και λαϊκή ορχήστρα την οποία απαρτίζουν οι: Πάνος Βέργος (σαντούρι), Μανώλης Κόττορος (βιολί), Θοδωρής Τζινέλλης (μπουζούκι-τραγούδι), Ηλίας Μαυρίκης (κιθάρα-ούτι) και Κωνσταντίνα Βασίλογλου (τραγούδι).

Το χορευτικό του Συλλόγου Μεσοτοπιτών Λέσβου θα μας ξεσηκώσει σ΄ ένα χορευτικό γλέντι με τα ακούσματα και τους σκοπούς του νησιού μας.

Θα υπάρχει πλούσιο και ποιοτικό φαγητό το οποίο μας προσφέρει η ναυτιλιακή εταιρεία μαζί με εκλεκτό κρασί, ενώ άφθονο θα είναι και το ούζο που συνεισφέρουν οι ποτοποιίες της Λέσβου.
Στο χορό θα γίνει και κλήρωση λαχνού ο οποίος περιλαμβάνει πολλά και πλούσια δώρα, προσφορές συμπατριωτών και φίλων της Ομοσπονδίας.

Το Δ.Σ. της ΟΛΣΑ ευχαριστεί την BLUE STAR FERRIES, τους μουσικούς και το χορευτικό και όλους όσοι βοηθούν αφιλοκερδώς με τη συμμετοχή τους ή την προσφορά τους την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης και στηρίζουν έτσι εμπράκτως το έργο της.

Η είσοδος θα γίνει με προσκλήσεις τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε από μέλη του ΔΣ της ΟΛΣΑ, ή και την ίδια ώρα στο πλοίο.

Η τιμή της πρόσκλησης καθορίστηκε στα 15 ευρώ, ενώ για τα παιδιά έως 12 ετών θα διατίθεται δωρεάν.

Για πληροφορίες και προσκλήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:

Παναγιώτης Λασκαρίδης 6946958551, Πελαγία Αδαλή - Βουλγαρέλλη 6932426427, Ευστρατία Καριοφύλλη 6984196653, Θεοδοσία Βωβού 6980916941, Σταύρος Αγοραστός 6937323198.

Σας περιμένουμε όλους.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΛΣΑ