Στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Κ15 οι αθλητές από την Λέσβο Γρηγόρης Ζεϊμπέκης και Νικήτας Ζαχάροφ

Στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Κ15 κλήθηκαν πριν από μερικές ημέρες δυο νεαροί ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες Τριφυλλάκια και ΑΠΛ Καλλονής, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.


Συγκεκριμένα οι Γρηγόρης Ζεϊμπέκης από την ακαδημία Τριφυλλάκια και ο Νικήτας Ζαχάροφ από αυτή της Καλλονής, έλαβαν μέρος στο διήμερο προπονήσεων της Εθνικής, ενώ συμμετείχαν και σε οικογενειακό δίτερμα με την συμμετοχή και μεγαλύτερων παικτών από την Εθνική Κ17.

Μάλιστα αγωνίστηκαν και στην ίδια ομάδα η οποία επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Ζαχάροφ, ενώ οι προπονητές που βρέθηκαν εκεί παρουσία και του Σκίμπε, μίλησαν άκρως κολακευτικά για τους δυο ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι θα κληθούν εκ νέου.Ο Ζεϊμπέκης αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ενώ ο Ζαχάροφ παίζει στην κορυφή της επίθεσης και το μέλλον προμηνύεται εξαιρετικό και για τους δυο, με την κλήση τους στην προεπιλογή της Εθνικής να είναι το πρώτο βήμα. Αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο και στις ακαδημίες που έχουν αναδείξει τα παιδιά αυτά, με τους ανθρώπους στα Τριφυλλάκια αλλά και στην ΑΠΛ Καλλονής να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την δουλειά που γίνεται και τους καρπούς που αυτή αποδίδει.


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ