Σε Καλλονή και Πλωμάρι ο Δήμαρχος Λέσβου


Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των Τοπικών Συμβουλίων, των φορέων και δημοτών


Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των Τοπικών Συμβουλίων, των φορέων και δημοτών οι συναντήσεις εργασίας από τον Δήμαρχο Λέσβου, στελέχη της Δημοτικής Αρχής, της ΔΕΥΑΛ και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, συνεχίστηκαν το προηγούμενο διάστημα στις Δημοτικές Ενότητες Καλλονής και Πλωμαρίου. 

Η ενημέρωση αφορούσε την ανάδειξη των τοπικών προτάσεων και προβλημάτων, αλλά και την αναλυτική ενημέρωση για τα δρομολογηθέντα ζητήματα. Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την ανταπόκρισή τους, έκανε αναφορά στα έργα που ολοκληρώθηκαν, εξελίσσονται ή προγραμματίζεται να γίνουν σ’ αυτές τις περιοχές στην κατεύθυνση της ουσιαστικής βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών, αλλά και στα έργα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της Δημοτικής Ενότητας Καλλονής.

Ο κ. Γαληνός τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, με συντονισμένες, εκτεταμένες και πολυεπίπεδες παρεμβάσεις, αλλά και με μια σειρά από σημαντικά έργα που έχουν δρομολογηθεί  και θα εκτελεστούν στο άμεσο μέλλον η εικόνα των παραπάνω περιοχών και του νησιού γενικότερα αλλάζει, με στόχο πάντα καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την περιοχή και το νησί μας γενικότερα. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε γόνιμο και εποικοδομητικό κλίμα, από τους παρευρισκόμενους τέθηκαν ερωτήσεις και ζητήματα που τους απασχολούν. Επίσης, διατυπώθηκαν απόψεις, υποβλήθηκαν προτάσεις για έργα και παρεμβάσεις, ενώ ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του έδωσαν αναλυτικές και σαφείς απαντήσεις σε όλα τα θέματα που αναφέρθηκαν μέσα από ένα ουσιαστικό, ζωντανό και ειλικρινή διάλογο.