«από Λιώτα για Ορφύκια, Αγία Φωτιά και επιστροφή στη Λιώτα..»- Η πεζοπορία της Κυριακής από τον ΟΡΕΙΑΣ


Αυτή την Κυριακή (1/4)


Αυτή την Κυριακή (1/4) θα πάμε κάπως μακριά να πεζοπορήσουμε, αλλά ο οδηγός μας ο κ. Γιώργος Σαμαράς νομίζει ότι θα μας εντυπωσιάσει η άγρια ομορφιά του τοπίου που θα επισκεφτούμε. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από το καθιερωμένο μέρος (My Market του κεντρικού πάρκιγκ Μυτιλήνης) στις 09:00 για την περιοχή της Άντισσας. Η πεζοπορία μας θα αρχίσει από Λιώτα για Ορφύκια, Αγία Φωτιά και επιστροφή στη Λιώτα. Η διάρκειά της θα είναι περίπου τρεισήμισι ώρες και μέτριας δυσκολίας.

Αφού απολαύσουμε την διαδρομή θα μας πάει το πούλμαν σε τοπική ταβέρνα που φημίζεται για το καλό φαΐ για να πάρουμε ότι χάσαμε περπατώντας. Λόγω της ημέρας αν υπάρχουν άτομα που νηστεύουν θα πρέπει να το δηλώσουν στην ηλεκτρονική φόρμα για να ενημερώσουμε το μαγαζί.

Δηλώσεις συμμετοχής για τη μεταφορά με πούλμαν και τη ταβέρνα έως τις 24:00 της Παρασκευής 30/3 κατά προτίμηση στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946 306487 (Αντωνία).

Παρακαλούμε για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά. Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Σας ενημερώνουμε ότι τα ορειβατικά μποτάκια το αδιάβροχο και το καπέλο πλέον είναι απαραίτητα. Επίσης καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια γιατί λόγω των συχνών βροχοπτώσεων σίγουρα θα υπάρχουν νερά στα μονοπάτια που θα περάσουμε.