Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: «Αγώνας ζωής και θανάτου»…. με στόχο την παραμονή ο Διαγόρας την Κυριακή στο Κιβέρι


Τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν μέσα σε 90 λεπτά καλείται να παίξει ο Διαγόρας την Κυριακή, στο Κιβέρι, κόντρα στον καταδικασμένο Ερμή, στην τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.


Ένα παιχνίδι, μια κατηγορία για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, που καλείται να φύγει με το τρίποντο αν θέλει να έχει ελπίδες παραμονής, αφού για να είμαστε ακριβείς δεν εξαρτάται μόνο από την δική της νίκη η παραμονή.

Το δικό της τρίποντο είναι η βασική προϋπόθεση, καθώς για να ολοκληρωθεί το μικρό «θαύμα» της παραμονής, θα πρέπει την ίδια ώρα ο Παναργειακός να μην κερδίσει στην Ερμιονίδα, σε διαφορετική περίπτωση, η νίκη του Διαγόρα θα πάει στράφι. Στην ομάδα της Λέσβου το κλίμα είναι εξαιρετικό, υπάρχει πίστη για τη νίκη και άπαντες θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες. Αυτό που λένε στον Διαγόρα είναι πως η ομάδα πρέπει να κάνει το χρέος της, να κερδίσει το δικό της παιχνίδι και από κει και πέρα, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, άπαντες είναι στην διάθεση του Φώτη Θανέλλα και όλη η Αγ. Παρασκευή την Κυριακή το μεσημέρι θα είναι νοερά στο Κιβέρι…

Γ’ Εθνική

Κυριακή 1η Απριλίου (16.00)

Αιολικός – Ταμυναϊκός  3-0 α.α
Χαλκίδα – Θύελλα
Ερμής – Διαγόρας
Τριγλία – Πανθηραϊκός
Ερμιονίδα – Παναργειακός

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ