Σε τεντωμένο σχοινί η δημοτική αρχή Γαληνού- Δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι εναντίων.. του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ Τσουπη

Με ένα post στο Facebook ο αντιδήμαρχος Καλλονής κατακεραυνώνει τον αντιδήμαρχο οικονομικών…


Ο αντιδήμαρχος Καλλονής κος Βερρος με αφορμή τα θέματα του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου και ειδικά το θέμα για τον καθαρισμό του τέλους στα περιπτερά της Καλλονής… έβγαλε τα μαχαίρια μέσω fb καθώς με σκληρές εκφράσεις καταφέρθηκε εναντίων του αντιδημάρχου Οικονομικών κ Τσουπη.





Ο κος Βερρος δηλωσε: 

«Κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν την εμπάθεια τους για την Δ. Ε Καλλονής. Ευτυχώς κοντεύουν οι εκλογές και θα απαλλαγούμε από αυτούς. Η αναφορά βέβαια είναι για τον Αντιδήμαρχο (ο Θεός να τον κάνει) Οικονομικών που αν ακούει Καλλονή παθαίνει κάτι τι. Δεν πειράζει, θα του περάσει. Άθλια η στάση του για την παραχώρηση σε συνεταιριστικη προσπάθεια στην Ανεμωτια δημοτικού κτιρίου που είναι έτοιμο να καταρρεύσει και στον σύλλογο της Σκάλας Καλλονής κάτι αντίστοιχο. Εγκρίθηκε η Σκάλα και στο επόμενο συμβούλιο η Ανεμωτια.Είναι τραγικό να προσπαθείς να δώσεις στα χωριά λίγο οξυγόνο και κάποιοι να το τορπιλιζουν. Πόσο μάλλον αν κρατάνε και τα οικονομικά του Δήμου. Αδιορθωτοι, ολίγοι, εμπαθείς. Θα τα πούμε όμως σύντομα.»

Κάτω από το συγκεκριμένο post παίρνουν σαφή θέση υπέρ του κου Βερρου κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ο αντιδήμαρχος Ερεσου κος Ρουσης ο οποίος σχολίασε «Πλησιάζοντας προς την προεκλογική περίοδο οι μάσκες αρχίζουν να πέφτουν και κάποιοι φαίνεται ότι πρέπει να δώσουν εξετάσεις για να επιστρέψουν στο μαντρί......ο συγκεκριμένος συνάδελφος μας πάντα έβρισκε προβλήματα, πιθανά και μη, ώστε να καθυστερούν έργα ή να μπλοκάρονται πληρωμές. Εχτές δημιούργησε θέμα από το πουθενά αδιαφορώντας για την προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων να κάνουν κάτι για το χωριό τους , ήτε αυτό είναι ένας συνεταιρισμός ήτε είναι η επισκευή ενός Δημοτικού κτηρίου, μόνο και μόνο για να στην πει.....και πολύ ήρεμα αντέδρασες φίλε, επειδή ετοιμάζω ανάλογο θέμα με το Φορέα Τουρισμού Ερεσού περιμένω να μου κάνει τα ίδια και τότε θα ξαναλάμψει το γνωστό ,ευγενικό μου στυλ.....»

Όπως φαίνεται η δημοτική αρχή Γαληνου κρέμεται κυριολεκτικά σε ένα σχοινί περιμένοντας πως και πως τις επερχόμενες εκλογές.

Ο κος Βερρος πάντως αναμένει την διάσπαση του Δήμου Λέσβου ώστε να θέση υποψηφιότητα για τον Δήμο Καλλονής..