Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου με 61 θέματα ημερήσιας διάταξης- Δείτε όλα τα θέματα


τη ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ώρα 18:30


Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε τακτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, που θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ώρα 18:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Κουντουριώτη 1, Μυτιλήνη), με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»                  Εισηγητής: κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ
1.       
Μείωση δημοτικών τελών και τελών ακίνητης περιουσίας του Δήμου Λέσβου
ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                            Εισηγητής: κ. ΓΑΛΗΝΟΣ
2.       
Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του κληροδοτήματος  «ΜΑΡΙΑ Απ. ΠΑΣΙΟΥΡΑ» έτους 2017
3.       
Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων του κληροδοτήματος  «ΜΑΡΙΑ Απ. ΠΑΣΙΟΥΡΑ» έτους 2018
ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                                      Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ
4.       
Έγκριση πρόσληψης  προσωπικού  με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού
ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΥ & Ε. Π. Ζ.               Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ
5.       
Έγκριση εκτέλεσης εργασιών της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου (Α.Π. 8973/28-2-2018)
ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ                                     Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα ΑΝΤΩΝΕΛΗ
6.       
Κατάρτιση τεκμηριωμένου αιτήματος έκδοσης Απόφασης Ανάληψης Υποχρέωσης (Α.Α.Υ.) για παροχή εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης σε πληγέντες από το σεισμό της 12/6/2017
ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ                         Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΚΑΤΖΑΝΟΣ
7.       
Έγκριση διενέργειας υπηρεσίας ασφάλισης μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Λέσβου για το έτος 2018 και της υπ’ αριθμ. 14/2018 τεχνικής μελέτης
8.       
Έγκριση καλής εκτέλεσης εργασιών-υπηρεσιών της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης (Α.Π. 11241/9-3-2018)
ΘΕΜΑΤΑ ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Εισηγητής: Πρόεδρος κ. ΑΛΕΞΙΟΥ
9.       
Έγκριση της υπ’ αριθμ. 55/2018 Απόφασης του ΝΠΔΔ «Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού Δήμου Λέσβου» που αφορά «Έγκριση ταμειακού απολογισμού  του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού & Τουρισμού Δήμου Λέσβου, οικ. έτους 2017»
10.  
Έγκριση της υπ’ αριθμ. 56/2018 Απόφασης του ΝΠΔΔ «Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού Δήμου Λέσβου» που αφορά «2η τροποποίηση προϋπολογισμού ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού Δήμου Λέσβου, οικ. έτους 2018»
ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ &                                                ΖΑΧΑΡΕΙΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ              Εισηγητής: Πρόεδρος κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
11.  
Έγκριση δωρεάν παραχώρησης χρήσης δημοτικού κτιρίου στο Υπουργείο Υγείας, για στέγαση του Κέντρου Υγείας στη Δημοτική Κοινότητα Μανταμάδου
12.  
Έγκριση της υπ’ αριθμ. 6/2018 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ιδρύματος «Ζαχάρειος Πρότυπος Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» που αφορά «Έγκριση 1ης αναμόρφωσης  προϋπολογισμού οικ. έτους 2018»
ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΚΑΛΛΟΝΗΣ                                                     Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΒΕΡΡΟΣ
13.  
Έγκριση δωρεάν παραχώρησης χρήσης δημοτικού ακινήτου της Τοπικής Κοινότητας Ανεμώτιας στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Ανεμώτιας-Λέσβου με το διακριτικό τίτλο "ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΑΝΑΜΩΤΙΑΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ"
14.  
Έγκριση δωρεάν παραχώρησης χρήσης δύο αιθουσών δημοτικού κτιρίου στην παραλία του οικισμού Σκάλας Καλλονής στον πολιτιστικό σύλλογο "Η ΠΡΟΟΔΟΣ"
ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ       Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΤΣΟΥΠΗΣ
15.  
Καθορισμός ετήσιου τέλους χρήσης κοινόχρηστου χώρου από περίπτερα ΔΚ Κεραμίου της ΔΕ Καλλονής
16.  
Έγκριση προμήθειας βιβλίου του συγγραφέα Γιώργου Γαλέτσα με τίτλο: «Λέσβιοι στην Εθνική Αντίσταση-Η συνέχεια και το τέλος»
17.  
Έγκριση επιστροφής οικονομικών ενισχύσεων 2015 & 2016 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
18.  
Αποδοχή πιστώσεων
19.  
Έγκριση αλλαγής τίτλου Κ.Α. του προϋπολογισμού Δήμου Λέσβου οικονομικού έτους 2018
20.  
Έγκριση 12ης τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Λέσβου οικονομικού έτους 2018
21.  
Έγκριση 13ης τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Λέσβου οικονομικού έτους 2018
22.  
Καταγγελία μίσθωσης δημοτικού ακινήτου – καταστήματος επί της οδού Αριστάρχου Δελή, αρ. 1, στη Μυτιλήνη
23.  
Χαρακτηρισμός της Επιχείρησης ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων στον Ασπροπόταμο Μανταμάδου, ιδιοκτησίας Χριστοδούλου  Γρηγόριου, ως Εποχιακή
24.  
Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από τέλη, δικαιώματα κλπ. (Α.Π. 8689/27-2-2018)
25.  
Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από τέλη, δικαιώματα κλπ. (Α.Π. 11617/12-3-2018)
26.  
Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Α.Π. 8686/27-2-2018)
27.  
Έγκριση επιστροφής αχρεωσθήτως εισπραχθέντων χρηματικών ποσών σε Τρίτους (Α.Π. 9485/1-3-2018)
28.  
Έγκριση επιστροφής αχρεωσθήτως εισπραχθέντων χρηματικών ποσών σε Τρίτους (Α.Π. 11933/13-3-2018)
29.  
Έγκριση και νομιμοποίηση δαπανών μετάβασης αιρετών εκτός έδρας για θέματα του Δήμου Λέσβου
ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΟΜΗΣΗΣ                                           Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ
30.  
Έγκριση διενέργειας προμήθειας «Προμήθεια παραδοσιακών φωτιστικών τεχνολογίας LED με βραχίονα για την αντικατάσταση παραδοσιακών φωτιστικών στην Δ.Κ. Μήθυμνας»
31.  
Έγκριση διενέργειας προμήθειας λαμπτήρων, φωτιστικών σωμάτων και ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση: α) του δημοτικού φωτισμού Δήμου Λέσβου, β) φωτισμού και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων δημοτικών κτιρίων» & γ)  των κτιρίων πολιτιστικών εκδηλώσεων, των γηπέδων τένις και λοιπών χώρων Δ. Λέσβου
32.  
Έγκριση διενέργειας εργασιών συντήρησης και επισκευής  του «Υποσταθμού μέσης τάσης (20 Kvolt) του Ρουσέλλειου Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης»
33.  
Έγκριση της υπ’ αριθ. 23/2018 μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ»
34.  
Έγκριση της υπ’ αριθ. 171/2016 μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ»
35.  
Έγκριση της υπ’ αριθ. 39/2018 μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΣΟΝΙΑ»
36.  
Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΗ ΠΡΟΣ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ»
37.  
Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ – ΣΚΑΛΑΣ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ»
38.  
Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΠΠΕΙΟΥ»
39.  
Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής-Οριστικής Παραλαβής του 1ου υποέργου της πράξης με τίτλο: ΕΠΕΚΤΑΣΗ & ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ «ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ»
40.  
Έγκριση  3ου ΑΠΕ  του έργου με τίτλο: «Δημιουργία Θέσεων Παρατήρησης Ορνιθοπανίδας στη θέση Μυρσιντζίκη -Ψαρόνταμο και Αλυκές – Κάμπος της Δ.Ε Αγίας Παρασκευής»
41.  
Έγκριση 3ου - ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΠΕ του έργου με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΕΣΒΟΥ»
42.  
Έγκριση 1ου ΑΠΕ και χορήγηση 2ης  παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΙΣ 12-6-2017 ΣΤΟ 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ»
43.  
Έγκριση 1ου ΑΠΕ και χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από την ισχυρή σεισμική δόνηση στις 12-6-2017 στο ΓΕΛ ΙΠΠΕΙΟΥ»
44.  
Έγκριση 1ου ΑΠΕ και χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΙΧΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ν.Α. ΛΕΣΒΟΥ»
45.  
Χορήγηση 2ης  παράτασης του χρόνου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση φθορών πεζοδρομίων της πόλης της Μυτιλήνης» της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης του Δήμου Λέσβου
46.  
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου με  «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΧΑΔΑ) ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ‘ΟΥΤΖΑ –ΛΕΜΟΝΟΥ’ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΥΦΑΝΤΩΝ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ»
47.  
Συγκρότηση Επιτροπής  Oριστικής  Παραλαβής  του έργου με τίτλο: «Άμεση αποκατάσταση των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και αντλιοστασίων ακαθάρτων Πλωμαρίου του Δήμου Λέσβου»
48.  
Συγκρότηση Επιτροπής  Προσωρινής - Oριστικής  Παραλαβής  του έργου με τίτλο: «Άμεση αποκατάσταση των αποχετευτικών αγωγών προσαγωγής της μονάδας επεξεργασίας Λυμάτων Καλλονής του Δήμου Λέσβου»
49.  
Συγκρότηση Επιτροπής  Προσωρινής  Παραλαβής  του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από την ισχυρή σεισμική δόνηση στις 12-6-17 στο  Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης Ταξιαρχών»
ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ       Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ
50.  
Έγκριση Σύναψης και Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης (του Άρθρου 100 του Ν. 3852/10)  μεταξύ του Δήμου Λέσβου και του Επιμελητηρίου Λέσβου για την πράξη «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ»
51.  
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας (του Άρθρου 99 του Ν. 3852/10)  μεταξύ του Δήμου Λέσβου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την υλοποίηση των πράξεων: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» και «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ»
52.  
Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Αναπαλαίωση Παλαιού Σαπωνοποιείου Περάματος Γέρας», προκειμένου να ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί από τον Άξονα Προτεραιότητας 3 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ»
53.  
Έγκριση της με αρ. 33/2018 μελέτης και υποβολής πρότασης με τίτλο «Δημιουργία ολοκληρωμένων τουριστικών προσβάσιμων θαλάσσιων προορισμών-παραλιών Δήμου Λέσβου», προκειμένου να ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί από τον Άξονα Προτεραιότητας 3 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ»
54.  
Έγκριση χαρακτηρισμού δημοτικού κτιρίου-Κοινοτικό Γραφείο Βρίσας- ως μη διατηρητέου κτίριου (μνημείο)
55.  
Αγορά ακινήτων της ΕΘΥΠΛ Α.Ε.
ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ                                    Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΤΑΜΒΑΚΕΛΛΗΣ
56.  
Έκτακτη επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λέσβου
ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ                                 Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΑΣΤΥΡΑΚΑΚΗΣ
57.  
Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την ηχητική κάλυψη Εθνικών και Τοπικών εορτών και επετείων στο Δήμο Λέσβου έτους 2018
58.  
Κατάρτιση τεκμηριωμένου αιτήματος έκδοσης Απόφασης Ανάληψης Υποχρέωσης (Α.Α.Υ.) για πραγματοποίηση πασχαλινών εκδηλώσεων
59.  
Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής και παρακολούθησης συμβάσεων προμηθειών και υπηρεσιών της Δ/νσης Πολιτισμού
ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                                Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα ΙΩΣΗΦΕΛΛΗ
60.  
Έγκριση παραχώρησης χρήσης πυροσβεστικού οχήματος και κοντέινερ ιδιοκτησίας Δήμου Λέσβου στο Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Λέσβου (Σ.Ε.ΠΥ.Ν.Λ.)
ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ                                                             Εισηγητής: κ. ΨΑΝΗΣ
61.  
Έγκριση μετακίνησης αιρετών εκτός έδρας για θέματα του Δήμου Λέσβου