Ο.Α.Σ.Λ: «Με 4000€ παραδόθηκε σε ιδιώτη το Δημοτικό Σφαγείο Μανταμαδου- Η δημοτική αρχή ξεπουλάει κάθε δημοτικό ακίνητο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου θέλει να καταγγείλει για άλλη μια φορά τη τακτική που ακολουθεί η δημοτική αρχή στο σταδιακό ξεπούλημα κάθε περιουσιακού στοιχείου του λαού.

Έτσι τη Δευτέρα 12 Μάρτη, μέσο της ΑΔΕΛ προχώρησε σε δημοπράτηση και του τελευταίου σφαγείου του νησιού, αυτό του Μανταμάδου. Στην ουσία παραδόθηκε σε ιδιώτη έναντι ευτελούς ποσού ( 4000 ευρώ το χρόνο ) άλλο ένα εργαλείο των μικρομεσαίων κτηνοτρόφων του βορειοανατολικού τμήματος του νησιού. Ένα σφαγείο που κράταγε τις τιμές των σφαγίων σε ικανοποιητικά επίπεδα για τους κτηνοτρόφους. Τώρα με αφεντικό ιδιώτη επιχειρηματία ,  μάλλον γνωρίζουμε , τι θα συμβεί για να αποφέρει η επιχείρηση όλο και πιο μεγάλο κέρδος στο αφεντικό. Καλούμε την μικρομεσαία αγροτιά να βγάλει τα συμπεράσματα της. Πού μας οδηγεί σταθερά και γρήγορα αυτή η αντιλαϊκή – αντιαγροτική πολιτική που καθοδηγείται από την κυβέρνηση και υλοποιείται πιστά από τις τοπικές διοικητικές αρχές.  Να σταματήσουμε μια και καλή το ξεπούλημα τις λαϊκής περιουσίας και της ζωής μας ανατρέποντας αυτή την πολιτική.

                                  Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων
                                                        Λέσβου