Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 24/03: Μόνο νίκη θέλουν στο Διαγόρα και ότι βγει…| Για το διπλό χωρίς άγχος ο Αιολικός στην Σαντορίνη

Στην Αγία Παρασκευή παίζει ο Διαγόρας, στην Σαντορίνη ταξιδεύει ο Αιολικός.


ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ…

Ο βαθμός που πήρε ο Διαγόρας στον Ταρλά από τον Αιολικό την περασμένη Κυριακή, μπορεί να μην ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα που θα ήθελαν στην Αγ. Παρασκευή, ωστόσο ακόμα και έτσι ο Διαγόρας είναι ζωντανός και κυνηγάει με πολλές ελπίδες μάλιστα την παραμονή του στην κατηγορία. Αύριο θα υποδεχτεί στην Αγ. Παρασκευή την Τριγλία σε ένα από κάθε άποψη ιδιαίτερο παιχνίδι. Καταρχήν αυτό είναι το τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς, κάτι που σημαίνει πως όπως και να ‘χει ο κόσμος της ομάδας οφείλει να δώσει το παρών για να ευχαριστήσει τους παίκτες και την διοίκηση για το όμορφο ταξίδι φέτος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Παράλληλα είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας, καθώς μόνο με νίκη ο Διαγόρας θα έχει ελπίδες για να παραμείνει, διαφορετικά θα αποχαιρετήσει από αύριο την κατηγορία. Επίσης ο προπονητής του Διαγόρα Φώτης Θανέλλας θα βρεθεί αντίπαλος με την μέχρι πρότινος ομάδα του από την οποία δεν έφυγε και με τις καλύτερες συνθήκες, έστω και αν όπως λένε οι πληροφορίες μας, οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, θα προσπαθήσει από νωρίς να κλείσει στα καρέ τον αντίπαλο και να σκοράρει, ενώ το μυαλό θα είναι και στα άλλα παιχνίδια που θα διεξάγονται εκείνη την ώρα, με το πιο σημαντικό να είναι αυτό ανάμεσα στην Θύελλα και την Ερμιονίδα.

Και αυτό καθώς η Θύελλα έχει 26 βαθμούς και αν δεν κερδίσει, την τελευταία αγωνιστική πάει στη Χαλκίδα, όπου ακόμη και με ισοπαλία μπορεί να ισοβαθμήσει με τον Διαγόρα. Από την άλλη αν η Ερμιονίδα που έχει 28 βαθμούς δεν πάρει τίποτα από εκεί, θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική απέναντι στο Άργος να πάρει έστω έναν βαθμό για να σωθεί, διαφορετικά θα κινδυνεύσει.

Χωρίς άγχος για το διπλό ο Αιολικός…

Έχοντας ως δεδομένο (αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος) πως θα κερδίσει την επόμενη και τελευταία αγωνιστική τον Ταμυναϊκό και θα φτάσει στους 30 βαθμούς ώστε να σωθεί και μαθηματικά, ο Αιολικός ταξιδεύει σήμερα αεροπορικώς για την Σαντορίνη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Πανθηραϊκό για την προτελευταία αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η ισοπαλία απέναντι στον Διαγόρα την προηγούμενη εβδομάδα έχει πλέον δώσει στην ομάδα της Μυτιλήνης το δικαίωμα να είναι άνετη, ωστόσο κανείς δεν πάει στο νησί των Κυκλάδων για να χάσει. Ο Πανθηραϊκός «καίγεται» για το τρίποντο αφού θέλει να σωθεί, ο Αιολικός όμως δεν χαρίζεται σε κανέναν φέτος και θα παίξει και εκεί για το τρίποντο.

Άλλωστε στον δεύτερο γύρο, έχει μόλις μία ήττα, αυτή στα Σπάτα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Συν τοις άλλοις, στον Αιολικό έχουν και έναν ακόμη λόγο να μην αδιαφορήσουν για το παιχνίδι, αφού αν κόψουν βαθμούς από την ομάδα της Σαντορίνης, θα βοηθήσουν τον Διαγόρα που έχει ως στόχο να βάλει από κάτω του τον Πανθηραϊκό. Ο Ψυρρόπουλος πάει στο παιχνίδι με δυο σημαντικές απουσίες αφού ο Παληγεώργος είναι τιμωρημένος, ενώ ο Ποτουρίδης είναι τραυματίας. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει και Παρασκευή και Σάββατο στην Σαντορίνη και θα επιστρέψει επίσης αεροπορικώς την Κυριακή.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Προτελευταία αγωνιστική

Σάββατο 24 Μαρτίου (15.00)

Διαγόρας –Τριγλία
Πανθηραϊκός – Αιολικός
Θύελλα – Ερμιονίδα
Παναργειακός – Ταμυναϊκός
Αήττητος – Ερμής Κιβερίου
Τελευταία αγωνιστική
Αιολικός – Ταμυναϊκός
Ερμής Κιβερίου – Διαγόρας
Τριγλία – Πανθηραϊκός
Ερμιονίδα – Παναργειακός
Χαλκίδα – Θύελλα


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ