Συμμετοχή αθλητών της Λέσβου σε Εθνικά Πρωταθλήματα της Ελλάδος Π.Π. ΕΝΤΟΥΡΟ 2018

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε ο 1ος και 2ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εντούρο στην όμορφη πόλη της Καρδίτσας .

 Η Λέσβος εκπροσωπήθηκε με 4 αθλητές της από το αθλητικό σωματείο της  Ε.ΔΙ.Λ. οι οποίοι μάλιστα κατάφεραν σημαντικά αποτελέσματα και υψηλή βαθμολογία στις κατηγορίες που συμμετείχαν.  

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Χασάπης συμμετείχε στην κατηγορία Ε2 με την ομάδα της KTM SEE MOTOREX MICHELIN και κατέλαβε και τις δύο μέρες την 4η θέση. Ο Αποστόλης Ζβιντερίκος συμμετείχε στην κατηγορία Ε2 με την ομάδα της GAS GAS EXTRA PRODUCTS και κατέλαβε την 5η και 6η θέση, αντίστοιχα.



Ο Μιχάλης Κόπανος συμμετείχε στην κατηγορία Ε2 με την ομάδα της SHERCO HELLAS και τερμάτισε στην 6η και 5η θέση. Τέλος, ο Γρηγόρης Καρπέλης συμμετείχε στην Ε3 όπου τερμάτισε στην 7η και την 8η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σωματείο της Ε.ΔΙ.Λ. ήταν το δεύτερο σε  σύνολο αθλητών που συναγωνίστηκαν ξεπερνώντας σε αριθμό μεγαλύτερα σωματεία των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές της Ε.ΔΙ.Λ., εκτός από τις αγωνιστικές τους ομάδες, έχουν ως αρωγούς σε αυτή τους την προσπάθεια και τους παρακάτω λέσβιους επιχειρηματίες: Monkey café bar, Elysion Hotel, Martano pizza, Ένα Μαρκετ. Agpa Therm Παπαρίσβας.