Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με στόχο την καλή εμφάνιση και.. την νίκη ο Αιολικός στα Σπάτα απέναντι στον πρωταθλητή Αήττητο- Ρεπό ο Διαγόρας

Αν στο Άργος έπαιζε ουσιαστικά μισή κατηγορία και ήταν ουσιαστικά με την πλάτη στον τοίχο, αυτή την Κυριακή ο Αιολικός είναι λίγο πιο χαλαρός και πάει χωρίς άγχος στο παιχνίδι με τον Αήττητο στα Σπάτα. 


Απέναντι στον πρωταθλητή ουσιαστικά γηπεδούχο  η ομάδα της Μυτιλήνης θα αγωνιστεί για το θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως δεν είναι το φαβορί  και αναζητώντας βαθμό ή βαθμούς που θα της επιτρέψουν να τελειώνει μια και καλή με την υπόθεση παραμονής.

Το διπλό στο Άργος έχει σίγουρα δώσει άλλη ψυχολογία στην ομάδα, η παρουσία του κόσμου του Αιολικού και στα Σπάτα δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες του Ψυρρόπουλου και άπαντες αισιοδοξούν για μια ακόμη καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Κριπιντήρης που αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική θα είναι απών, ενώ άλλα σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιντερνετική πλατφόρμα του Sportal TV στις  15:00.

Γ’ Εθνική – Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Χαλκίδα – Πανθηραϊκός
Τριγλία – Παναργειακός
Αήττητος – Αιολικός
Ερμιονίδα –Ταμυναϊκός
Ερμής Κιβερίου – Θύελλα
Ρεπό ο Διαγόρας.


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ /  Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ