Στο Δημοτικό Συμβούλιο η έγκριση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή Βουρνάζων, Αερ. Γιανναρέλλη και Λαγκάδας

Το οριστικό πράσινο φως και την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου αναμένει η ΔΕΥΑΛ


Το οριστικό πράσινο φως και την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή Βουρνάζων Αεροπόρου Γιανναρέλλη και Λαγκάδας αναμένει η ΔΕΥΑΛ, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες από τον ανάδοχο το επόμενο διάστημα.

Η αρχική πρόβλεψη της ΔΕΥΑΛ, ήταν το έργο να ξεκινήσει τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, ώστε να αποφευχθούν οι δυσμενείς χειμερινές καιρικές συνθήκες και να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη διάρκεια της άνοιξης.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ν. Καρασάββας, στις δύο συνεδριάσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα για το εν λόγω ζήτημα, τα μέλη της Επιτροπής επικύρωσαν τις προτάσεις της ΔΕΥΑΛ για τις κυκλοφοριακές αλλαγές:

«Τα μέλη της Επιτροπής κατανοούν την ανάγκη να προχωρήσει το έργο, για το καλό της πόλης και των δημοτών, το συντομότερο δυνατόν. Υπάρχουν οι αντιρρήσεις και οι ενστάσεις των περιοίκων και των επαγγελματιών, που είναι απόλυτα κατανοητές. Για ζητήματα που αφορούν εκτεταμένες κυκλοφοριακές αλλαγές για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, οι αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής επικυρώνονται από το Δημοτικό Συμβούλιο».

Μέσα στο Μάρτιο και οπωσδήποτε πριν από το Πάσχα, υπολογίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο έργο της Λαγκάδας, αφού πρώτα δοθεί το πράσινο ως από το Δημοτικό Συμβούλιο.

«Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό είναι στην ουσία το τελευταίο σκαλοπάτι πριν την έναρξη των εργασιών. Ελπίζω όλα να εξελιχθούν κατ' ευχήν και έτσι να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε μέσα στον επόμενο μήνα».


Πηγή Εφημερίδα Δημοκράτης