Την Κυριακή: Στο Κρανίδι με Ερμιονίδα για την νίκη ο Διαγόρας- Νίκη παραμονής θέλει ο Αιολικός στον ΤΑΡΛΑ με Θύελλα Ραφήνας

Την Κυριακή οι ομάδες της Λέσβου μάχονται για την 15η αγωνιστική της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ


-Χωρίς άγχος για θετικό αποτέλεσμα ο Διαγόρας

Στο γραφικό Κρανίδι θα ταξιδέψε ο Διαγόρας, όπου την Κυριακή το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει εκεί την Ερμιονίδα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με καλή ψυχολογία, απόρροια της νίκης επί του Ταμυναϊκού που τον έφερε στην 4η θέση, ο Διαγόρας θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που αν συμβεί αυτομάτως θα του αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες παραμονής. Και αυτό καθώς εδώ που έχει φτάσει το πρωτάθλημα, πέρα από τη δική σου συγκομιδή, παίζει σημαντικό ρόλο να «κόβεις» βαθμούς και από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους, με την Ερμιονίδα να είναι μια από αυτές.

Βέβαια οι γηπεδούχοι έχουν από τις καλύτερες έδρες (έστω αν έχουν μετακομίσει από το δικό τους γήπεδο σε αυτό του Κρανιδίου) και θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια οι παίκτες του Μουντανάρη για να πάρουν έστω τον βαθμό. Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και τον Τσαμπίκο αλλά και τον Παπαδόπουλο, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε και δεν έχει προβλήματα αγωνιστικά.

-Παιχνίδι επιβίωσης για Αιολικό με Θύελλα Ραφήνας

Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο και να επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε αγωνιστική από δω και πέρα, αλλά είναι η πραγματικότητα. Ο Αιολικός δίνει την Κυριακή, στις 15.00, στο Στάδιο Μυτιλήνης, έναν τελικό παραμονής, ένα παιχνίδι επιβίωσης απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας στοχεύοντας φυσικά μόνο στο τρίποντο. Με την διαμορφωθείσα κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, κάθε βαθμός μπορεί στο τέλος να αποδειχτεί χρυσός και βέβαια ο Αιολικός με μόλις 16 και πάνω στην ζώνη του υποβιβασμού κάθε άλλο παρά άνετος μπορεί να αισθάνεται.

Η δυσκολία της μεθαυριανής αναμέτρησης έχει να κάνει και με τον αντίπαλο, ο οποίος παρουσιάζεται σε εξαιρετική κατάσταση από την διακοπή και μετά έχοντας παραμείνει αήττητος από τότε, αλλά και με το γεγονός πως αμέσως μετά ακολουθούν για τον Αιολικό δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας σε Άργος και Σπάτα. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας της Κυριακής, κάτι που το έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας.

Μην ξεχνάμε εξάλλου πως ο Αιολικός αν αξιοποιήσει την έδρα του και κάνει το 4χ4, αρχής γενομένης από το ματς της Θύελλας, δεν θα έχει πρόβλημα να μείνει στην κατηγορία. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, ο Μιχαλάκης είναι για πρώτη φορά στην διάθεση του Ψυρρόπουλου, ενώ η διοίκηση καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι

Γ’ Εθνική – Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Ερμιονίδα – Διαγόρας (13.00)
Ερμής Κιβερίου – Χαλκίδα
Αιολικός – Θύελλα
Ταμυναϊκός – Πανθηραϊκός
Αήττητος Σπάτων – Παναργειακός
Ρεπό η Τριγλία


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ