Το πρόγραμμα του σεμιναρίου προπονητικής ποδοσφαίρου από τον Ατρόμητο Ανεμωτιας στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με τον Σάκη Τσιώλη

την Κυριακή, στις 18.00, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης


Η αντίστροφη μέτρηση για το σπουδαίο σεμινάριο προπονητικής ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Ατρόμητος Ανεμότιας την Κυριακή, στις 18.00, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ξεκίνησε, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Ο Σάκης Τσιώλης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές, αλλά και επιστήμονες με εξειδίκευση το ποδόσφαιρο, θα μιλήσει και θα αναπτύξει θέματα που σίγουρα απασχολούν όσους ασχολούνται με το χώρο στην Λέσβο και θα τους προσφέρει σημαντικές γνώσεις.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 18.15 με τον γιο του κ. Τσιώλη,  Βαγγέλη,  να αναφέρεται στην αξιολόγηση του ποδοσφαιριστή και την νοητική προπόνηση. Στις 18.50 τον λόγο θα πάρει ο Χρήστος Γάτσης που θα αναφερθεί στις αθλητικές υποτροφίες σε Πανεπιστήμια της Αμερικής -Instat Scout, ενώ αμέσως μετά από ένα μικρό διάλειμμα ο Στέλιος Πούλος θα μιλήσει για τον ρόλο της εργομετρίας στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Λίγο μετά τις 20.00 η Ζωή Κονταξή θα αναφερθεί στην ψυχική ενδυνάμωση και αυτοπεποίθηση των παιδιών στο χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ στις 21.00 το σεμινάριο θα κλείσει με την ομιλία του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος θα αναπτύξει σύστημα και τακτική στο ποδόσφαιρο. Το σεμινάριο θα προλογίσει ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής, ενώ το παρών θα δώσουν προσκεκλημένοι του Δημήτρη Μητρέλλου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώτης Τσαλουχίδης και Κώστας Μπατσινίλας.


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ