Η «φωλιά» του έρωτα στο Funky Fish Μυτιλήνης- Έξυπνα δώρα, χειροποίητες δημιουργίες- (PICS)

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ερωτευμένων, με επίκεντρο την ημέρα του προστάτη τους Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου


Η καρδιά του Αγίου Βαλεντίνου «χτυπάει» φέτος στο Funky Fish Μυτιλήνης και προσκαλεί τους ερωτευμένους -και όχι μόνο!- να αναζητήσουν ξεχωριστά δώρα για το άλλο τους μισό και να γιορτάσουν την αγάπη με τον πιο ρομαντικό τρόπο!

Έξυπνοι συνδυασμοί υλικών, τάσεων και χρωμάτων. Τεράστια γκάμα προϊόντων από αξεσουάρ μέχρι είδη διακόσμησης που επιτρέπουν ελευθερία επιλογών χωρίς όρια.

Τα καταστήματα Funky Fish έχουν την δική τους οπτική για το στυλ και την μόδα και ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους, τα χαρούμενα χρώματα και υλικά και την μοναδική παρουσίαση των προϊόντων που μετατρέπει την επίσκεψη στο κατάστημα σε μια εμπειρία διασκέδασης. 

Στην κεντρική αγορά Ερμού της Μυτιλήνης στον αριθμό 111 σε έναν μοναδικά διαμορφωμένο χώρο 50τ.μ βρίσκεται το κατάστημα Funky Fish στο οποίο μπορείτε να βρείτε trendy προτάσεις , επιλογές μόδας χαρίζοντας στον εαυτό σας το στυλ που σας ταιριάζει.


Πολλοί βρίσκουν τη γιορτή των ερωτευμένων ως μία αφορμή για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και θα θελήσουν να αγοράσουν κάποιο δωράκι για το έτερον ήμισυ. Αν λοιπόν είστε από αυτούς που έχουν αποφασίσει να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν έχετε ακόμη διαλέξει δώρο για το ταίρι σας…. το κατάστημα Funky Fish έχει την λύση….





Αγοράστε τα πιο έξυπνα και πρωτότυπα δώρα για ερωτευμένους.

Θα το βρεις στην οδό Ερμού 111, στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510-20091, FB: Funky-Fish


Δείτε μερικά από τα δώρα των ερωτευμένων…