Γ΄ Εθνική: Χωρίς νίκη οι ομάδες της Λέσβου στην 15η αγωνιστική: Αιολικός-Θύελλα Ραφήνας 0-0 | Ένωση Ερμιονίδας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-1

Χωρίς νίκη οι ομάδες της Λέσβου στην 15η αγωνιστική


Ένωση Ερμιονίδας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-1

Ο Διαγόρας ηττήθηκε στο Κρανίδι από την Ερμιονίδα με 2-1, παρότι προηγήθηκε αρκετά νωρίς στο σκορ.

Με γκολ των Τριμπόνια και Μακρίδη, η Ένωση Ερμιονίδας, νίκησε τον Διαγόρα Λέσβου, ενώ βρέθηκε να χάνει από το 20’.

Ο Διαγόρας αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε στο 20’ με τον Τζέκα. Θα μπορούσε μάλιστα λίγο αργότερα να πετύχει κι άλλο γκολ, με τον Λαζαρίδη.

Τελικά με ένα ωραίο γκολ ο Τριμπόνιας ισοφάρισε στο 40’.

Η Ερμιονίδα προσπάθησε και στο δεύτερο ημίχρονο να πιέσει και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 2-1.

Από φάση διαρκείας σε γύρισμα του Τριμπόνια, ο Τρέσα έκανε το πρώτο σουτ, αποκρούσθηκε η μπάλα, νέο σουτ από τον Μακρίδη και η μπάλα στα δίχτυα.

Από κει και μετά δεν υπήρξε κάποια σημαντική φάση. Η ουσιαστικότερη ήταν από σουτ του Μακρίδη, ενώ για ο Διαγόρας είχε δυο καλά φάουλ.

Οι συνθέσεις:

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Στεφανίδης- Κασαπίδης, Μπιμπισίδης, Τζιέρης, Βασιλέρης (Μερτύρης)- Σταθουλόπουλος, Παλαιοπάνος, Τρέσα- Πούφλης (60’ Βιρβίλης), Μακρίδης, Χαρτσιάς (3’ λόγω τρ. Τριμπόνιας- 85’ λόγω τρ. Σαλταπίδας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Στ.Μουντανάρης): Χάιρο, Χατζέλλης, Πασπαδόπουλος, Μέρο, Ρέτσος, Τσομπανέλλης, Χριστόφ, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Παρέλλης, Τζέκα.


Αιολικός-Θύελλα Ραφήνας 0-0

Ισοπαλία (0-0) για την Θύελλα Ραφήνας στη Μυτιλήνη, απέναντι στον Αιολικό για την 15η αγωνιστική στο Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους με τετ α τετ του πρώην άσου της Τριγλίας, Ποτουρίδη, στο 18, με την μπάλα όμως θα φεύγει πολύ πλάγια και τον Μπουρού στην εξέλιξη της φάσης να σουτάρει πάνω στον Πάντο.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Θύελλα, σε σουτ του Δημητρίου στο 53’ που απέκρουσε ο Γιώτας, ενώ ο Αιολικός απάντησε σε κεφαλιά – ψαράκι του Κριπιντίρη στο 64’ που έφυγε άουτ.

Στο 68’ ο Παντος αντέδρασε σωστά σε σουτ του Λάλα, ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 71’ σε σπρώξιμο του Κουτσούμπα.

Ο Αιολικός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 88’ με τον Μιχαλάκη και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Αιολικός: Γιώτας, Κόπελας (83’ Καδής), Διακορώνας (68΄Κρητικός), Τάχιας, Κεσίδης (58’ Κουτσούμπας), Κριπιντίρης, Λάλας (87’ Παλαμούτσης), Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Μιχαλάκης, Μπουρούς

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Ντόσκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Σουλτανίδης, Χαρακτίδης, Αράπης (90’ Χρυσίνας), Σενέ (89’ Παπαδόπουλος), Δημητρίου (87΄Σαντίκου), Ζέκιο (68’ Μπουντάκης)

Τα αποτελέσματα του 7ου ομίλου:

Ερμιονίδα - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής   2 - 1
Ερμής Κιβερίου - ΑΟ Χαλκίς   4 - 0
Αήττητος Σπάτων - Παναργειακός  4 - 0 ...
Ταμυναϊκός - Πανθηραϊκός  1 - 4
Αιολικός - Θύελλα Ραφήνας   0 - 0 

Ρεπό: Τριγλία Ραφήνας

Βαθμολογία

Αήττητος Σπάτων 31
Παναργειακός 20
Πανθηραϊκός 19
ΑΟ Χαλκίς 19
Ένωση Ερμιονίδας 19
Ερμής Κιβερίου 18 
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 17
Θύελλα Ραφήνας 17
Αιολικός 17
Τριγλία Ραφήνας 15
Ταμυναϊκός 8

Επόμενη 16η αγωνιστική

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-ΑΟ Χαλκίς
Ταμυναϊκός-Αήττητος Σπάτων
Παναργειακός-Αιολικός
Θύελλα Ραφήνας-Τριγλία Ραφήνας
Πανθηραϊκός-Ένωση Ερμιονίδας
Ρεπό: Ερμής Κιβερίου