Η Δήμητρα Γαλάνη στις 14/02 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης για την γιορτή των ερωτευμένων-Που θα διατίθενται οι προσκλήσεις

Η Δήμητρα Γαλάνη στις 14 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο


H σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει στις ένα 2ωρο απολαυστικό πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Με την μαγική φωνή της να χρωματίζει κάθε στίχο και να αφηγείται τις πιο μεγάλες μας επιθυμίες, τα πιο μεγάλα μας όνειρα.

Καλεσμένος της στις παραστάσεις αυτές, ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος που γνωρίσαμε μέσα από τους Minor Project και με τον οποίο παρουσίασαν πρόσφατα το άλμπουμ "Το Βαλς των χαμένων μετά" σε στίχους Νίκου Μωραίτη. Δύο διαφορετικές φωνές “παντρεύονται” ιδανικά, ανεξάρτητα από τις χροιές τους, καθώς τις συνδέουν κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία. Οι δυο τους ακούγονται σα να είναι “ένα” και κάπως έτσι θα ενωθούν και στην σκηνή παρουσιάζοντας ορισμένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους αλλά και άλλα αγαπημένα και των δύο.

Η Δήμητρα Γαλάνη στις 14 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης για την γιορτή των ερωτευμένων!

Έναρξη 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι την Δευτέρα 12/02/2018 και την Τρίτη 13/02/2018 όπου θα πραγματοποιηθούν οι διαγωνισμοί τραγουδιών και ποιήματος , με πλούσιες συμμετοχές θεατρικών , μουσικών και χορευτικών σχημάτων στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης ,  η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Σε αυτές τις δύο εκδηλώσεις θα μοιραστούν και οι προσκλήσεις για τη μεγάλη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη που θα πραγματοποιηθεί και αυτή στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης την Τέταρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στις 20:30.


                                                                                          Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού                                                                         
                                                                                                    Δήμου Λέσβου

                                                                                          Κωνσταντίνος Αστυρακάκης