Βιργινία Δικαιούλια: Η sexy βολεϊμπολίστρια από την Μυτιλήνη στο Survivor 2 (vid, pics)

Το Survivor έχει γίνει συνήθεια. 

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με αγωνία την προβολή των νέων επεισοδίων, με αποτέλεσμα να του χαρίζει απίστευτα ποσοστά στα νούμερα τηλεθέασης. Οι παίκτες του παιχνιδιού έχουν αποκτήσει τους δικούς τους θαυμαστές, οι οποίοι τους στηρίζουν είτε στα social media, είτε για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Μια από τις παρουσίες που έχουν ξεχωρίσει στο Survivor με την ομαδα των μαχητών είναι και η Βιργινία Δικαιούλια , η οποία ήταν βολεϊμπολίστρια πριν μπει στο παιχνίδι. Μια δυναμική γυναίκα που της αρέσουν οι προκλήσεις γι’ αυτό και δείχνει να αντέχει στις αντίξοες συνθήκες του παιχνιδιού.



Πέρυσι στο Survivor 1 είχαμε την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Ευρυδίκη Βαλαβανη με καταγωγή από την Φιλια Λέσβου όπως είχε αποκαλύψει άλλωστε το LesvosPost… (Δείτε εδώ)

Σύμφωνα με την στήλη Life Style φέτος η Λέσβος εκπροσωπείτε από την Βιργινία Δικαιούλια που είναι μία από της «Μαχήτριες» του Survivor 2.

Η Βιργινία Δικαιούλια  όπως άλλωστε μαρτυρά και το βιογραφικό της στην σελίδα του Survivor έχει καταγωγή από την Μυτιλήνη. (pic)

Με ύψος 1,80, ξανθά μαλλιά και πληθωρικό σώμα, έχει κλέψει ήδη τις καρδιές των τηλεθεατών.

 Η όμορφη κοπέλα είναι αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Μαρκόπουλου στην Α1 γυναικών.

Γεννήθηκε στις 8 Μαΐου του 1995 στην Αθήνα και έχει ύψος 1.80. Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο έπαιξε κανονικά σε αγώνα που είχε με την ομάδα της με τον Ηρακλή Κηφισιάς όπου το Μαρκόπουλο αναδείχθηκε η νικήτρια ομάδα με σκορ 3-0 στα σετ..

Δυναμική, όμορφη και δραστήρια δηλώνει πανέτοιμη για το ριάλιτι επιβίωσης. Ετοιμαστείτε για πολλά καρφώματα από την 22χρονη κεντρική.